Ножичка за изрязване на кожички - 03

9.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1259
Прегледи на продукта: 1038
Количество:     

Информация за Ножичка за изрязване на кожички - 03 от онлайн магазин Стилист БГ


Ножичка за изрязване на кожички – 03

Материал: Неръждаема стомана

  • Заострен връх
  • Удобен захват
  • Прецизно рязане

Модел: 03

Производител: MP Hair – Италия

В какво се състои предимството на тази ножичка?

Оформянето на маникюр и педикюр често налага премахването на кожичките, обгръщащи нокътната плочка. Чрез това действие се придава обем и се подобрява формата на нокътя, за да се получи естетически издържана цялостна визия на маникюра. Премахването на кожичките около нокътя се извършва по няколко различни начини, като това могат да бъдат: чрез избутване или чрез изрязване. Изрязването става с помощта на различни по вид и принцип на действие инструменти, но най-подходящият за целта инструмент  си остава специалната ножичка за маникюр.

От качеството на ножичката за изрязване на кожички зависи не само вида на маникюра впоследствие, но и здравето на пръстите, тъй като некачественият инструмент може да причини разкъсване на здрави съседни тъкани, а това да доведе до инфекции и сериозни възпаления. Ножичката трябва да бъде изработена от качествени материали, за да може да реже идеално, без никакъв риск от порязване и разкъсване на здрава кожа.

Италианско качество

Ножичка – 03 е един перфектен професионален инструмент за изрязване на кожички. Тя е дело на престижната италианска марка MP Hair, позната по цял свят, като производител на най-качествените професионални уреди и инструменти за разкрасяване. Името на MP Hair е достатъчна гаранция за качеството на този инструмент, предназначен за професионална употреба.

Здравина и устойчивост

Модел 03 е изработен от много здрава и устойчива на корозия неръждаема стомана. Тя няма да се захаби и деформира дори при интензивна употреба и няма да допусне образуване на петна по повърхността на инструмента, вследствие контакт с козметични продукти и  агресивни химикали, каквито са повечето видове лакочистители.

Наточени по специална технология, остриетата на тази ножичка за маникюр ще режат прецизно с хирургическа точност, така че да се избегне напълно всякакъв риск от нараняване и инфекции в областта на нокътя. Специфичната заострена форма на нейния връх дава възможност за по-лесно и безопасно изрязване на кожичките, при оформянето на красив маникюр.

Подобни продукти