Луксозен стол за педикюр с ваничка

780.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 3.4
Наличност: На склад
Код на продукт: 97
Прегледи на продукта: 2358
Количество:     

Информация за Луксозен стол за педикюр с ваничка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Луксозен стол за педикюр с ваничка за хидромасаж, с регулируема височина.

Този чудесен луксозен стол за педикюр ще превърне всяка процедура в едно приятно изживяване за клиента, нуждаещ се от грижа за своите стъпала.

Той е конструиран и изработен така, че да създава максимален комфорт, чрез своите удобни подлакътни облегалки, мека кожена тапицерия, регулируема облегалка и подвижна облегалка за главата. Височината на стола може да се коригира от 42 до 56см, в зависимост от нуждите на процедурата и ръста на клиента.

Преди да се пристъпи към процедура по педикюр краката на клиента се потапят във ваничката за хидромасаж, в която предварително са разтворени ароматни соли за дезинфекция и омекотяване на стъпалата в приятно топла вода.

При професионалните процедури е добре ваничката да се покрие с найлонов лист, преди поставянето солите във водата, с цел да се осигури добро ниво на хигиена. Поставяйки найлонова основа във ваничката тя се почиства много по-лесно, след процедурата, тъй като при липса на сътветните предпазни мерки в дюзите на ваничката могат да проникнат микро частици, които да ги замърсят и запушат.

Краката на клиента престояват във ваничката около 10 минути. С допълнителното прибавяне на соли и етерични масла във водата, краката се подготвят за процедурата, като се омекотяват кожата и ноктите за по-лесно отстраняване на мъртви клетки, мазоли, кокоши трън и врастнали нокти.

Хидромасажът, извършен във ваничката, не само омекотява кожата и ноктите на краката, но и подобрява микроциркулацията в тях, което има изключително благоприятен ефект при уморени и отекли стъпала .

Този уред ще улесни маскимално маникюриста и ще превърне педикюра в приятно изживяване за клиента.

Един от най-важните елементи на този професионален стол за педикюр е удобната поставка за крака, върху която се извършва самата процедура. Той също има няколко опции за коригиране, чрез които да се постигне максимално удобство както за клиента, така и за педикюриста.

Спецификации:

  • Удобен стол с мека тапицерия, с регулируема височина и подлакътници;
  • Ваничка за хидромасаж;
  • Поставка за крака.

Размери:

  •  134х60х120.
  • Тегло 40кг

Модел: 2301

Подобни продукти