Професионална кюрета за педикюр

15.36лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1245
Прегледи на продукта: 1721
Количество:     

Информация за Професионална кюрета за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална кюрета за педикюр

Производител: Credo Solingen Германия

Кюрета за професионална употреба

За премахване на нежелани удебелявания на кожата на стъпалата

Германско качество и функционалност

Стилист.БГ ви предлага един чудесен професионален инструмент, с който да се погрижите за стъпалата на своите клиенти по най-добрия възможен начин. Тази професионална кюрета е дело на известната марка Credo Solingen, създател на едни от най-добрите инструменти за маникюр и педикюр.

Материали

Кюретата е изработена от качествен метал, който е напълно устойчив на корозия и деформация. Благодарение на този материал, инструментът може да се използва безкрайно дълго, като неговата работа няма да се промени, дори след години постоянна употреба. Режещата част на кюретата премахва лесно и прецизно всякакви удебелявания по кожата на стъпалата, като загрубели и напукани пети, мазоли и врастнали образувания, като кокоши трън и други.

Дръжката на инструмента разполага с гумено покритие, което има сигурно противоплъзгащо свойство. Благодарение на гуменото уплътнение, ръката на маникюриста няма да се изпотява и плъзга при обработка на стъпалата, с което се избягва всякакъв риск от нараняване. Ергономичната форма на ръкохватката осигурява надежден захват и лекота за ръката, с цел да се предотврати неприятното напрежение и умора при продължителна работа.

Приложение

Средствата, създадени да премахват различни по вид удебелявания на кожата на стъпалата са много и с различен принцип на работа, но професионалните кюрети си остават най-добрите инструменти за тази цел. Те имат уникалната способност да изрязват нежно и деликатно вроговената кожа, образувана върху различни участъци от стъпалата.

Всеки иска да притежава гладки и красиво изглеждащи стъпала, особено през летния сезон, когато отворените обувки излагат краката на показ. За здравето и красотата на тази пренебрегвана част от тялото, всички можем да се погрижим лесно и без особени усилия с помощта на професионалната кюрета на Солинген.

Стилист.БГ предлага този чудесен професионален инструмент на всички свои клиенти, включително на тези, желаещи да се разкрасяват сами в домашни условия.

Подобни продукти