Козметичен стол за педикюр

690.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 2302A
Прегледи на продукта: 1671
Количество:     

Информация за Козметичен стол за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметичен стол за педикюр

Предназначение: За козметични салони и спа центрове

Модел: 2302А

Представяме Ви професионален стол, върху който могат да се извършват качествени козметични процедури, като педикюр и масаж на стъпалата. Този модел се отличава със стилен и иновативен дизайн, който ще допълни перфектно модерната визия на Вашия козметичен салон или спа център.

Столът има ергономична форма, позволяваща клиентът да заеме най-удобната позиция и да се наслади максимално на всеки момент от своето разкрасяване. Той е разположен върху широка и функционална метална платформа, издържлива на големи натоварвания и различни процедури.

Платформата притежава гладко плъзгащи се колелца, позволяващи столът да бъде позициониран в най-подходящата точка на салона. Широката основа дава възможност върху нея да се монтира ваничка за хидромасаж за още по-качествено поднесени услуги.

Столът за педикюр е окомплектован с поставка за крака с опция за ръчно регулиране на височината, с цел да се постигне най-удобната позиция за клиента, според спецификите на неговото тяло.

Самият стол има здрава конструкция от качествена неръждаема стомана с хромирано покритие, осигуряваща пълна надеждност и безопасност на клиента. Неговата височина също може да се регулира, за да се избере най-удобна позиция за клиент и маникюрист.

Седалката и облегалката на козметичния стол за педикюр са покрити с плътна дунапренена подложка, която е устойчива на деформация и създава невероятен комфорт на седящия. Меката тапицерия от изкуствена кожа е устойчива на преждевременно захабяване и лесна за почистване и поддръжка.

Столът има и удобни подлакътни облегалки, които ще накарат Вашите клиенти да приемат всяка процедура, като изключително приятно прекарано време. Този стол ще повиши реномето на салона Ви, ще допълни приятната атмосфера в него и ще Ви позволи да предложите козметични процедури с най-високо качество.

Характеристики:

  • Широка метална платформа – подвижна (на колелца);
  • Стойка за крака с ръчно регулируема височина;
  • Елегантен и комфортен стол с мека тапицерия от изкуствена кожа;
  • Регулируема височина на стола;
  • Удобни подлакътници;
  • Възможност за монтиране на ваничка за хидромасаж.
Подобни продукти