Комбиниран инструмент за педикюр

9.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1283
Прегледи на продукта: 950
Количество:     

Информация за Комбиниран инструмент за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Комбиниран инструмент за педикюр

Материал: неръждаема стомана

Комбиниран инструмент: скалпел/избутвач за кожички

Производител: MP Hair – Италия

Защо е важно да имате този комбиниран инструмент?

Професионалният педикюр изисква работа с различни по вид и приложение инструменти. От тяхната функционалност зависи бързината и качеството на работа, а от тяхното качество зависи колко дълго ще могат да бъдат в употреба. Професионалните инструменти за маникюр и педикюр трябва да притежават и двете – качество и функционалност и Стилист.БГ предлага точно такъв професионален инструмент.

Притежавайки този комбиниран инструмент, включващ в себе си скалпел и избутвач за кожички, вие ще можете да предложите на своите клиенти отлично оформен педикюр по най-безопасния начин. Прецизността на скалпел-избутвачът се дължи на материалът, от който е изработен, защото той осигурява лекота, удобство и максимална точност.

Материал

Този професионален инструмент е изработен от много здрава и устойчива неръждаема стомана. Този специален материал няма да допусне образуване на петна, корозия или деформация. Дългогодишната интензивна работа с този инструмент ви е напълно гарантирана, а неговото почистване, дезинфекция и стерилизация – максимално улеснени.

Приложение

Инструментът за педикюр съвместява в себе си скалпел и избутвач за кожички. Скалпелът е прецизно и качествено наточен, така че рязането с него да бъде лесно, бързо и напълно безопасно за тъканите, намиращи се в съседство. С този инструмент могат с хирургична точност да се премахват всякакви удебелявания и враствания около нокътя или по цялото стъпало.

Избутвачът за кожички, от друга страна ще ви осигури най-лесния начин да увеличите нокътя, с цел върху него да се оформи красив и дълготраен педикюр. Ноктите на краката и като цяло визията на стъпалата играят изключително важна роля в цялостния облик на жената, затова оформянето на качествен професионален педикюр никога няма да излезе от мода.

Удобство

С този инструмент се работи невероятно лесно и приятно. Неговото добре балансирано тегло осигурява здрав и надежден захват, а възможността да разполагаш с два съвсем различни инструмента, разположени в едно общо тяло спестява време, усилия и средства.

Подобни продукти