Количка за педикюр

169.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6021
Прегледи на продукта: 1163
Количество:     

Информация за Количка за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Количка за педикюр

Предназначение: За професионална употреба в салони за красота и спа центрове

Модел: 6021

Характеристики:

  • Лека метална конструкция;
  • Маневрени колела;
  • Ергономичен дизайн;
  • Мека седалка;
  • Удобна и широка стойка за крака;
  • 3 чекмеджета за консумативи под седалката;
  • Тапицерия от изкуствена кожа.
  • Размери: 42 х 35 х 52

Много салони за красота и спа центрове предлагат голямо разнообразие от разкрасителни процедури в помещения с малка работна площ. Педикюрът е една от приятните и изключително важни процедури, от която клиентите имат нужда и то, поднесена качествено, в съчетание с максимален комфорт както за клиента, така и за маникюриста.

Представяме Ви практична и удобна количка за педикюр с мека седалка и стойка за краката. Тя има мултифункционално приложение, което ще направи работата на маникюриста по-лесна, а процедурата – изключително приятна за клиента.

Количката има съобразен със спецификата на процедурите ергономичен дизайн, позволяващ множество интерпретации на различните приложения. Тя може да се ползва както като самостоятелна седалка, така и заедно с допълнителната стойка за крака, която се монтира изключително лесно, в случай на необходимост.

Под седалката са поместени 3 достатъчно дълбоки чекмеджета, в които могат лесно да се подредят и организират всички инструменти и консумативи, така че да бъдат в максимална близост до маникюриста по време на работа.

Самата седалка има плътна и мека дунапренена подложка и тапицерия от изкуствена кожа, осигуряващи лесно почистване и перфектна поддръжка на модела. Стойката за крак притежава същата мекота и удобство, гарантиращи лесно почистване и подсушаване, като височината и е прецизно избрана, така че да осигури необходимото удобство на всички клиенти.

Тази количка за педикюр позволява креативност при позициониране, с цел да се избере най-удобният начин за нейната експлоатация. Тя се предлага без ваничка за хидромасаж на стъпалата, но такава винаги може да се добави допълнително, при желание да се осигури пълен набор от професионална грижа за краката на клиента.

Подобни продукти