Количка за педикюр на колелца

179.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT6022
Прегледи на продукта: 1837
Количество:     

Информация за Количка за педикюр на колелца от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Количка за педикюр

Предназначение: За професионална употреба в салони за красота и спа центрове

Модел: 6021

Предлагаме Ви професионален модел количка за педикюр, с чиято помощ ще можете да предложите на своите клиенти разнообразие от качествено поднесени услуги. Тя е подходяща за салони с различна работна площ, като нейното наличие в малки помещения позволява удобно и с лекота да бъдат предложени специални грижи за стъпалата и ръцете на клиентите.

Маникюрът и педикюрът са не само разкрасителни манипулции. Особено грижата за краката, стъпалата и ноктите на краката понякога спестява болка и затруднение при ходене. Професионално направеният педикюр може да спаси клиента от врастнали нокти и удебеляване на кожата, които причиняват изключителен дискомфорт и представляват неприятна гледка.

Количката за маникюр и педикюр, която Ви предлагаме ще Ви позволи пълна свобода на експлоатация. Тя има компактни размери и маневрени колелца, благодарение на което можете с лекота да я премествате до всяка точка на салона, както и да я прибирате, когато нейната помощ не Ви е необходима.

Тази професионална количка има метална конструкция, издържлива на голямо натоварване, осигуряваща дълъг работен живот на модела. Тя има плътна и мека седалка, тапицирана с изкуствена кожа, която позволява лесното почистване и поддръжка.

Под седалката има три дълбоки и удобни за отваряне чекмеджета, в които могат да се подредят всички, необходими професионални инструменти и консумативи, с цел да се организира перфектно работата на маникюриста.

Таблата към този модел може да се използва, като работен плот при направата на маникюр, като нейната височина може да бъде ръчно регулирана, според индивидуалните нужди на всеки клиент, като по този начин се осигурява максимално удобство по време на процедурите.

Количката за педикюр може да се комбинира с ваничка за хидромасаж и стойка за крака, с което да се осигури перфектна грижа за ръцете и краката на клиента. Тя дава възможност на всеки салон за красота да предложи на своите клиенти най-приятните професионални процедури.

Характеристики:

  • Лека метална конструкция;
  • Маневрени колела;
  • Ергономичен дизайн;
  • Мека седалка;
  • Удобна и широка табла за маникюр с ръчно регулируема височина;
  • 3 чекмеджета за консумативи под седалката;
  • Тапицерия от изкуствена кожа.
  • Размери: 42 х 36 х 51
Подобни продукти