Клещи за нокти с прав резец - 17мм

28.80лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.5
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1289
Прегледи на продукта: 2207
Количество:     

Информация за Клещи за нокти с прав резец - 17мм от онлайн магазин Стилист БГ


Клещи за нокти с прав резец – 17мм

Прав резец с дължина 17мм

Материал: неръждаема стомана

Производител: MP Hair – италия

За какво служат клещите за нокти?

Педикюрът е сред предпочитаните разкрасителни процедури, Красотата и здравето на ходилата, заедно с тези на ноктите на краката придават завършен облик на всеки човек. Стремежът към красота ни кара да обръщаме сериозно внимание на ходилата, дори когато те са скрити в затворени обувки. Професионално направеният педикюр се отличава с невероятно качество, стилна визия и дълготрайност, а това се дължи на уменията на маникюриста и прецизността на използваните от него професионални инструменти.

Клещите за нокти са сред инструментите, които присъстват в оборудването на всеки салон за маникюр и педикюр. Те, според вида и формата си имат различно приложение, като някои от тях са предназначени за оформяне ноктите на ръцете, а други се борят с упоритите и твърди нокти на краката. Ноктите на краката имат неприятното свойство да врастват в тъканите, които ги заобикалят, а премахването на тези враствания става най-успешно с помощта на специалните клещи за педикюр.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Ние ви предлагаме специален инструмент за педикюр, представляващ клещи с издължени резци – 17мм. Този модел дава възможност за обработване на нокътя дори в труднодостъпните зони, като изрязването е максимално улеснено и точно, без да бъдат засягани здрави съседни тъкани.

Материал

Изработени от престижната италианска марка MP Hair, тези клещи са символ на качество, прецизност и дълъг експлоатационен живот. Този производител е доказал, че подбира много внимателно материалите, от които изработва своите инструменти, за което можете да бъде сигурни и при този инструмент. Висококачествената неръждаема стомана ви гарантира, че клещите няма да се деформират или да допуснат образуване на ръжда и петна дори след дългогодишна употреба. Почистването, дезинфекцията и стерилизирането на тези клещи е не само възможно, но дори напълно улеснено.

Удобство, прецизност на рязане и дълъг работен живот – този инструмент никога няма да ви разочарова.

Подобни продукти