Клещи за нокти

28.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1239
Прегледи на продукта: 1288
Количество:     

Информация за Клещи за нокти от онлайн магазин Стилист БГ


Клещи за нокти

  • Материал: Неръждаема стомана
  • Здрава и стегната пружина
  • Удобно захващане
  • Заостерн връх на режещите части
  • Ергономична ръкохватка

Клещи за нокти, с които се работи леко и прецизно, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Стоманата е закалена по специална технология, така че да не се допусне образуване на петна и ръжда по повърхността на инструмента дори след интензивна употреба в професионална среда. Този материал позволява качествено и дълбоко почистване и дезинфекция, а също и стерилизация по всички методи, познати до момента.

Предназначение

Тези клещи за професионална употреба са създадени специално за оформяне на нокти. Техните заострени върхове дават възможност за обработка на труднодостъпни места, особено при случаи на врастване на нокътя в околните тъкани. Издължените върхове осигуряват свободен достъп до всяка част от нокътя, с цел той да бъде оформен по най-добрия и точен начин.

Удобство

С клещите се работи изключително лесно. Те имат удобна и ергономична ръкохватка, притежаваща релеф, който ще предотврати изплъзването на инструмента от ръката по време на работа. Това не само ще ви позволи да избегнете грешки и наранявания, но и ще намали вероятността от умора в ръката при продължителна работа.

Сигурност

Здравият механизъм, свъзващ двете челюсти на инструмента ви гарантира дълъг експлоатационен живот, без минимална промяна в работата на клещите. Сигурността на оператора и инструмента, от своя страна е гарантирана от заключващия механизъм, който няма да допусне повреждане при механично въздействие и неправилно съхранение. Заключването на клещите дори ви дава възможност да носите инструмента в дамската си чанта, без да застрашавате по никакъв начин нейната здравина и цялост.

Любителска употреба

Тези качествени и прецизни клещи за нокти могат да се използват дори в домашни условия от непрофесионалисти. За да избегнете нараняване при работа с този професионален инструмент, ние от Стилист.БГ ви съветваме да бъдете изключително внимателни, да не го поверявате на малки деца и да го поддържате чист, за да избегнете инфекции при случайно порязване.

Подобни продукти