Клещи за кожички

21.60лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1211
Прегледи на продукта: 1839
Количество:     

Информация за Клещи за кожички от онлайн магазин Стилист БГ


Клещи за кожички

Характеристики:

  • Материал: неръждаема стомана
  • Двойно наточени остриета
  • Удобен и сигурен захват
  • Прецизно рязане без разраняване
  • Подходящи за изготвяне на маникюр и педикюр

Какво е предназначението на клещите за кожички?

Изготвянето на красив и изискан маникюр винаги е било сложна и отговорна задача. Оформянето на нокътната плочка е свързано с много рискови операции, като изрязване на кожичките, които я обграждат. Премахването на кожичките има за цел да увеличи обема на нокътя, а тази манипулация протича по различни начини, изискващи различни професионални инструменти.

Най-прецизният инструмент за изрязване на кожичките си остават професионалните клещи, наричани така, поради сходството във формата и принципа на действие. Това, което могат да направят клещите за кожички с нежеланите кожички около нокътя, други инструменти, като ножички и избутвачи не могат. Клещите за изрязване на кожички си остават най-често използваният инструмент в професионални условия, като все по-често те влизат в употреба и при домашно оформяне на маникюра.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ предлага един висококачествен и прецизен инструмент за маникюр, предназначен за професионална употреба, който с еднакъв успех може да се използва и в домашни условия. Клещите за кожички, които ви представяме са изработени от висококачествена неръждаема стомана, поради което, те няма да се захабят, деформират или покрият с ръжда, дори след дългогодишна работа.

Качество и удобство

С удобна ергономична ръкохватка, тези клещи за кожички осигуряват идеална прецизност и плътен захват, така че инструментът да не се изплъзва от ръката по време на работа. Специалният механизъм на клещите гарантира лекота на отваряне и затваряне на челюстите, а прецизно наточените остриета – максимално безопасно рязане, без засягане на здрави тъкани и нараняване на пръстите. Подходящи за изготвяне на маникюр и педикюр, тези прецизни клещички ще бъдат верен помощник в отговорната работа на маникюриста.

  • Този инструмент подлежи на всички методи на почистване, включително дезифекция и стерилизация с ултравиолетова светлина.
  • Стилист.БГ ви съветва винаги да почиствате старателно инструментите преди и след работа, независимо дали ги използвате в професионална или домашна обстановка.
Подобни продукти