Професионална диамантена пила Focus Solingen

3.84лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1306
Прегледи на продукта: 915
Количество:     

Информация за Професионална диамантена пила Focus Solingen от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална диамантена пила Focus Solingen

Производител: Focus Solingen Германия

Приложение: за професионална и лична употреба

С какво качеството на пилата за нокти помага на тяхната здравина?

Много дами страдат от различни заболявания на ноктите, сред които чупливост, разслояване (цепещи се нокти) и дори някои инфеции и възпаления. Малко от тях осъзнават, че тези проблеми се дължат в голяма степен на качеството и вида на пилата за нокти, която използват, а това е всъщност ключът към подобряване на тяхното състояние.

Използвайки качествени пили, вие ще имате не само красиво оформен маникюр, но и изключително здрави и твърди нокти. Ако се чудите, какво значи ‘’качествена пила’’, то имайте предвид, че това означава: отлични материали, перфектна изработка и модел, съобразен с физиологичните особености на нокътната плочка. Накратко, това са професионалните инструменти, тъй като тяхното качество не може да убегне от погледа на професионалистите, които ги ползват – маникюристите.

Изберете нашия модел

Стилист.БГ ви прави едно чудесно предложение – диамантена пила за нокти на марката Focus Solingen. Предназначена специално за професионална употреба, тя отговаря на всички изисквания на специалистите – здравина, удобство и обработка на нокътя, така че да се съхрани напълно неговата структура и форма.

Диамантената пила, както подсказва нейното име е покрита с микро диамантени частици, притежаващи свойството да заглаждат ноктите по един ефективен, но изключително нежен и безопасен начин. Прочутата твърдост на диамантите дава възможност за леко и бързо оформяне на нокътя, но в същото време, без това да става за сметка на тяхната здравина и цялост.

Тази пила на германската марка Solingen няма да предизвика нацепване и разслояване на ноктите. Тя ще оформя според вашето желание и ще го прави в продължение на дълги години. На пазара се предлагат много пили за нокти, афиширани, като диамантени, но малко от тях са наистина такива, което си личи по краткотрайната им употреба. Solingen никога няма да ви заблуди, предлагайки ви цирконий или друг евтин минерал, защото марката е утвърдила своето име, използвайки най-качествените суровини и материали.

Подобни продукти