Четиристранна пила за нокти

6.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1261
Прегледи на продукта: 936
Количество:     

Информация за Четиристранна пила за нокти от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална четиристранна пила за нокти Amazing Shine

  • 4 страни с различна едрина на шкурката
  • Масивна и удобна
  • Оформя и полира
  • За професионална и домашна употреба

Марка: Amazing Shine – Корея

Представяме ви масивна четиристранна пила за нокти, създаваща изключително удобство при употреба. Нейната масивна форма дава възможност за удобство на ръката по време на работа и за по-лесно оформяне на нокътя при направата на качествен и красив маникюр. Тази професионална пила може да се използва и в домашни условия, където ще помогне за перфектната визия на маникюра.

4 различни страни

Това, което тази пила предлага е 4 различни степени на въздействие, така че маникюрът да се обработи по най-прецизния начин. Всяка една от четирите страни на инструмента е с различна едрина на шкурката, като най-фината дава възможност за гладко и лесно полиране на нокътя, за да придобие той невероятен блясък и да се премахнат и най-малките грапавини по нокътната плочка. Най- едрата по вид шкурка служи за заглаждане и оформяне на ръбовете.

Работата с тази професионална пила ще допринесе за здравето на нокътя. С нея всяка опасност от нацепване и разслояване на нокътя е напълно избегната, което я прави подходяща и за деликатни, чупещи се нокти. Използвайки всяка една страна на този инструмент, вие ще постигнете отлични професионални резулатати, независимо дали сте професионален маникюрист или се грижите сами за своя маникюр в домашни условия.

Качество от световна величина

Професионална пила за нокти Amazing Shine е с изключително качество и сдравина. Тя гарантира дълга употреба и максимална ефективност при интензивна, ежедневна употреба. За разлика от любителските пили от този вид, тази няма да се изтрие и намали своята функционалност за кратко време.

Залагайки на професионалния инструмент, вие си гарантирате максимално дълъг период на експлоатация и високо качество на обработка на нокътя. Придайте блясък, гладкост и уникални форми по най-лесния и практичен начин на една съвсем изгодна цена.

Подобни продукти