Професионален пароозонатор вапозон

289.00лв. 250.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 1.2
Наличност: На склад
Код на продукт: NV1707B
Прегледи на продукта: 2512
Количество:     

Информация за Професионален пароозонатор вапозон от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионален пароозонатор вапозон

Предназначение: За професионално почистване и подготовка на кожата за последващи козметични процедури.

Модел: NV1707B

Произведено в: Китай

Пароозонаторът е сред основните козметични уреди, без които нито една от процедурите, извършвани в салоните за красота не би била възможна и не би могла да бъде извършена качествено.

Представяме Ви професионален, многофункционален модел пароозонатор вапозон, с чиято помощ ще можете да предложите на своите клиенти дълбоко почистване и подготовка на кожата за последващи процедури.

Уредът използва максимално полезните свойства на топлата пара, като я насочва пряко към кожата, отваряйки порите. По този начин се улеснява почистването на себума, черните точки и замърсяванията, влошаващи качеството и вида на кожата.

Освен горещата пара, този професионален козметичен уред използва и озонова лампа, която насочва наситен кислород към клетките на кожата, като по този начин способства тяхното обновяване и детоксикация.

Пароозонатор 1707В има здрав метален корпус със специално разработен дизайн, осигуряващ устойчивост и надеждност и дълъг работен живот на модела. Уредът е разположен върху подвижна стойка на колелца, която улеснява неговото придвижване до всяка точка на козметичния салон.

Стойката дава възможност за регулиране на височината, като по този начин може да се избере най-удобната позиция, в зависимост от индивидуалните особености на клиента и нуждите на самата процедура, а дългият, въртящ се накрайник прави изпълнението на процедурата много по-лесно и позволява прецизно насочване на топлата струя там, където е необходимо.

Този функционален козметичен пароозонатор вапозон ще улесни максимално работата на професионалните козметици и ще им позволи да предложат почистваща процедура с високо качество и прецизност на изпълнението.

Характеристики на модела:

  • Здрав метален корпус с гаранция за стабилност и издръжливост;
  • Мобилна стойка на колелца за лесно придвижване;
  • Дълъг, въртящ се на 180˚ накрайник за по-голямо удобство при работа;
  • Възможност за регулиране на височината с 20см;
  • Време на работа: 25-30 минути;
  • Време за загряване: 10-15 минути;

Технически параметри:

  • Напрежение: 110V/220V
  • Мощност: 750W (озоновата лампа 4W)
  • Капацитет: 750 мл. вода

Работи посредством захранващ кабел.

Подобни продукти