Подвижен пароозонатор

299.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1129
Прегледи на продукта: 1029
Количество:     

Информация за Подвижен пароозонатор от онлайн магазин Стилист БГ


Подвижен пароозонатор

Характеристики:

  • Двуцветен бяло/черно
  • Мобилен и много маневрен модел
  • Генерира топла и студена пара
  • Отделен бутон за озонираща функция

За какво служи пароозонаторът?

Почти всички козметични процедури изискват порите на кожата да бъдат максимално отворени, така че тя да бъде почистена в дълбочина и подготвена за усвояване на лечебните и разкрасителни съставки, съдържащи се в козметичните продукти. За тази цел всеки козметичен салон трябва да разполага с поне един удобен и практичен уред, създаден специално за целта.

Пароозонаторът генерира пара. Този уред има уникалното свойство да изпарява вода и други течности, превръщайки ги в пара, която се насочва директно към кожата. Освен топла, пароозонаторите много често отделят и студена пара, която е необходима при редица заключителни процедури. Когато кожата е третирана по-агресивно, хладната водна пара свива порите и намалява притока на кръв, като по този начин намалява зачервяванията и възпаленията, след процедурите.

Пароозонаторите имат и друга много важна функция. Те генерират чист, наситен кислород, познат като озон, който има мощни възстановителни и антисептични свойства. Озонирането на кожата лекува много неприятни състояния, като възпаления, екземи и дерматити, а също така има уникалната способност да подмладява видимо повяхналата и старееща кожа.

Какво ви предлагаме ние от Стилист БГ?

В нашия онлайн магазин сме се постарали да подберем най-добрата апаратура, използвана в козметичните салони. Ние предлагаме продукти с много високо качество, защото знаем, колко е важно качеството за нашите клиенти. Наред с всичко останали продукти в нашия магазин, този пароозонатор ще ви служи дълго, като ви позволи да подобрите резултатите в своята работа.

Уредът, който ви предлагаме е лек и изключително маневрен, така че да можете да го използвате навсякъде в своя салон - с лекота. Той е компактен, което означава, че няма да заема излишно място и в същото време ще ви бъде винаги под ръка, когато процедурите го изискват. Лек, маневрен и стабилен, този пароозонатор ще бъде ваш верен помощник и пръв приятел на вашите клиенти.

Произход: Китай

Подобни продукти