Мини пароозонатор

169.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 94
Прегледи на продукта: 1592
Количество:     

Информация за Мини пароозонатор от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: мини пароозонатор

Предназначение: като подготовка на кожата за козметични процедури

Модел: F16

Произведено в: Китай

Подходящ за употреба в домашни условия!

Подготовката на кожата е от решаващо значение за успеха на всяка козметична процедура, независимо дали тя се извършва в домашни или професионални условия. Един от най-добрите методи за подготовка е отварянето на порите, чрез топла пара, за да могат те да бъдат почистени изцяло от натрупалите се в тях мърсотия и себум, които са основната причина за акне, комедони и нездрав вид на кожата.

Чрез топлата пара, освен това се активира кръвообращението в кожата, което води до подобряване храненето на кожните клетки и увеличаване на кислорода в тях. Топлата пара, наред с полезния чист кислород правят чудеса за уморената и възпалена кожа, като я подмладяват и освежават по един уникален начин.

Пароозонаторът, който Ви предлагаме има изключителното предимство на своите малки размери. Това позволява уредът да се мести с лекота и използва там, където е най-удобно, независимо дали процедурата се осъществява в козметичен салон или в домашна обстановка.

Моделът има два бутона за топла пара, бутон за включване/изключване и бутон за озонираща функция. Той, освен това разполага с въртящ се накрайник, осигуряващ пълна свобода на движенията и удобство при боравене, което дава възможност за прецизна обрабоботка на кожата, благодарение на широкия диапазон от маневри, които можете да извършвате с него.

Мини пароозонаторът работи при строго определени параметри, с които трябва да се съобразявате, следвайки стриктно инструкциите за работа. Необходимо е особено внимание, когато се третират зони в близост до очите, както и редовно почистване на буркана за дестилирана вода.

Този уред автоматично проверява нивото и качеството на водата.

Ползи:

  • Цялостно почистване на себум, натрупани остатъци от грим, черни точки и други замърсявания;
  • Отстранява мъртвите клетки;
  • Подпомага изсветляването на пигментни петна по кожата и лечението на акне и други кожни проблеми;
  • Кожата е подхранена и ревитализирана;
  • Манипулацията с уреда спомага забавяне процеса на стареене и заглаждане на бръчките.

Технически параметри:

Напрежение: 110-120V/60Hz, 220V-240V/50Hz

Мощност: 450W

Подобни продукти