Термо одеало с вакуум масаж

560.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 2001
Прегледи на продукта: 3254
Количество:     

Информация за Термо одеало с вакуум масаж от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Термо одеало с вакуум масаж

Предназначение: За професионални процедури по извайване на тялото в салони за красота и спа центрове.

Материал: метализирано фолио

Модел: 2001

Произведено в: Китай

В салоните за красота и спа центровете се извършват различни по вид козметични процедури, целящи да подпомогнат изгарянето на мазнините, да направят кожата по-гладка и нежна и като цяло да изваят тялото, оформяйки талията, ханша и бедрата.

Сред различните средства за отслабване, прилагани в професионални условия, все по-широко навлиза процедурата ‘’боди репинг’’, при която тялото се увива в специално термоодеало и по този начин се стимулират обмяната на вещества, детоксикацията на организма и най-вече изгарянето на подкожни мазнини.

С помощта на това термоодеало, изработено от висококачествено метализирано фолио се повишава телесната температура, което само по себе си активира кръвообращението и циркулацията на лимфа, като по този начин се освобождават мастните депа от натрупаните в тях мазнини, токсини и течности.

Процедурата с термо одеалото е изключително ефективна на много нива.Тя не само затопля и стимулира отделянето на ненужните токсични вещества, но и осъществява допълнителен вакуум масаж, който има изключително благоприятен ефект върху тъканите в проблемните зони.

Като цяло, само след няколко процедури боди репинг с термо одеало, кожата е значително по-гладка и свежа, а тялото е изваяно и оформено, без драстични диети и опасни хирургични интервенции. Най-добри резултати се наблюдават при корекция на целулит, което прави метода толкова привлекателен за голяма част от клиентките на салоните за красота.

Одеалото има многослоеста, пореста структура, позволяваща на кожата да диша, като по този начин се избягва опасността от неприятно запарване на кожата, водещо до обриви, сърбежи и зачервявания в третираните зони.

Термо одеалото е изключително еластично и се сгъва лесно, за да може да се съхранява, така че да не заема излишно място, когато не се използва. То се почиства с лекота и има дълъг експлоатационен живот.

Уредът за вакуум масаж има удобен за работа контролен панел и се предлага с 2 накрайника за въздействие върху различни зони от тялото. Целият пакет е с високо качество на изработка и ще позволи на всеки салон да бъде в крак с иновациите в разкрасяването.

Подобни продукти