Козметична табуретка на колелца

99.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 4.1
Наличност: На склад
Код на продукт: OT53
Прегледи на продукта: 8466
Количество:     

Информация за Козметична табуретка на колелца от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Козметична табуретка на колелца

Залисани в своето собствено удобство рядко обръщаме внимание на комфорта, който козметикът изпитва по време на процедурите, с които ни прави по-красиви. Неговият комфорт е понякога по-важен дори от нашия, тъй като от това зависи доброто изпълнение на всички козметични манипулации.

Именно с цел удобство е изработена и тази елегантна козметична табуретка, която притежава устойчив и здрав корпус, способен да издържи сериозно натоварване.

Табуретката има метална конструкция, чиито крака завършват със здрави гумени колелца, позволяващи бързото и лесно придвижване на козметика до работното му място, независимо дали това ще бъде леглото за козметични процедури и кола маска, столът за педикюр или друга част от работната площ на салона за красота.

Височината на тази елегантна козметична табуретка се регулира, посредством газов амортисьор, позволяващ на изпълнителя на разкрасителните процедури да заеме най-удобната за всяка една манипулация позиция на тялото. Височината на табуретката се регулира, без да се налага козметикът да става, което му дава възможност да прецени с точност до каква степен да бъде повдигнат или свален столът.

Въртящата се седалка осигурява максимално удобство на седящия, тъй като благодарение на тази опция, той може с лекота да извършва различни движения, без напрежение в тялото и излишно натоварване.

Седалката на козметичната табуретка е с диаметър 35см. Тя има мека дунапренена подложка с висока плътност и дебелина 8см, осигуряваща пълно удобство през цялото време.

Козметичната работна табуретка е тапицирана с бяла изкуствена кожа, позволяваща да бъде почистена с подходящите почистващи препарати и подсушена без проблем. Това е една чудесна работна табуретна с хромирано метално тяло, мека дунапренена подложка и бяла кожена тапицерия, с която Вашата работа ще бъде максимално улеснена.

Спецификации:

  • Метална конструкция с хромирано покритие;
  • Мека дунапренена подложка с дебелина: 8см;
  • Диаметър на седалката: 35см, височина 60 - 72 сантиметра;
  • 5 гумени колелца за лесно придвижване;
  • Въртяща се седалка;
  • Регулируема височина, посредством газов амортисьор;
  • Тапицерия от изкуствена кожа;
  • Цвят: бял
Подобни продукти