Табуретка на колела

85.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: SH23
Прегледи на продукта: 1838
Количество:     

Информация за Табуретка на колела от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Табуретка на колела

Предназначение: Помощно средство в работата на козметик и масажист

Модел: SH23

Произведено в: Китай

Характеристика на модела:

  • Изчистен класически дизайн, съвместим с визията на всяко работно помещение;
  • Удобен и функционален модел;
  • Здрава хромирана база;
  • Регулируема височина;
  • Стойка за краката;
  • Мека седалка с плътен дунапренен пълнеж и тапицерия от изкуствена кожа;
  • 5 метални крачета на колелца.
  • Височина 47 - 63 сантиметра, възможно е да се регулира с амортицьор

Предлагаме на всички професионалисти, работещи в сферата на разкрасяването едно допълнително удобство, което ще направи тяхната работа не само по-лесна, но и значително по-приятна, независимо от продължителността на процедурите.

Работната табуретка има за цел да осигури на козметика, маникюриста или масажиста пълен комфорт при изпълнение на различните процедури, както и възможност да запазят своята ценна енергия, така че да бъдат на разположение на своите клиенти през целия ден.

Табуретката, която Ви предлагаме е удобна и практична, с изчистен, но елегантен дизайн, което я прави съвместима с интериора на всяко работно помещение. Нейните компактни размери дават възможност, тя да бъде прибрана на подходящо място, така че да не заема излишно пространство, когато не се използва.

SH23 има здрава хромирана база, устойчива на корозия, замърсяване и значително натоварване. Конструкцията на модела се състои от 5 крачета на колела, което позволява на професионалиста да достига с лекота до необходимите му консумативи, без да става и да прекъсва манипулацията, докато стойката за крака му създава допълнително удобство.

Най-голямото предимство на тази работна табуретка е възможността да се регулира нейната височина, така че да се избере най-удобната позиция, в зависимост от вида на процедурата и телосложението на клиента. Тази възможност се осъществява посредством маслен крик, като за целта не е необходимо козметикът да става от своето място.

Меката и изключително удобна седлка на модела има плътна и устойчива на деформация дунапренена подложка и здрава тапицерия от качествена изкуствена кожа, позволяваща лесно почистване и дълготрайно запазване на неговата визия. Тази работна табуретка ще помогне изключително много, при изпълнение на манипулациите в салоните за красота и ще се впише перфектно към всяко помещение.

Подобни продукти