Работна табуретка на колела

75.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: SH31
Прегледи на продукта: 1724
Количество:     

Информация за Работна табуретка на колела от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Работна табуретка на колела

Предназначение: За работа в салони за красота и масаж

Модел: SH31

Произведено в: Китай

Характеристики на модела:

  • Семпъл и функционален дизайн;
  • Здрава база от хромиран метал;
  • Опция за регулиране на височината, посредством газов амортисьор от 42 до58см;
  • Плътна дунапренена подложка – устойчива на деформация;
  • Тапицерия от изкуствена кожа за лесно почистване;
  • Диаметър на седалката: 36см;
  • Лесно придвижване, посредством 5 маневрени колела.

Много от манипулациите в салоните за красота налагат професионалистът, който ги извършва да заеме седяща позиция, непосредствено до тялото на клиента, като за целта е необходимо салонът да разполага с професионален модел работна табуретка.

Предимството на табуретка модел SH31 се състои в нейната изчистена, но стилна визия и в нейните компактни размери, което дава възможност да се спести ценно пространство в работното помещение, тъй като табуретката не заема много място и позволява да се позиционира, така че да не пречи на работата на професионалиста.

Тази професионална табуретка е изработена от висококачествени материали, които са гаранция за дългия експлоатационен живот на съоръжението. Тя има здрава хромирана база, способна да издържи на голямо натоварване, с цел да осигури устойчивост по време на различните манипулации.

Моделът дава възможност за регулиране на височината, посредством газов амортисьор, като за целта не е необходимо козметикът или масажистът да става от стола, което позволява да се избере най-удобната работна позиция, в зависимост от физическите особености на клиента или спецификата на самата процедура.

Табуретката е изключително маневрена, благодарение на своите гладко плъзгащи се колелца, осигуряващи удобството за плавно придвижване, с цел достигане до необходимите уреди и инструменти, без да се налага професионалистът да полага излишни усилия.

Работна табуретка SH31 има мека седалка, покрита с плътен и устойчив на деформация дунапрен, както и тапицерия от изкуствена кожа, позволяваща лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние на работното съоръжение. Този модел би бил също чудесно допълнение към офиси, студия за татуировки и салони за маникюр и педикюр.

Подобни продукти