Работна табуретка с колелца

85.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: SH48
Прегледи на продукта: 2575
Количество:     

Информация за Работна табуретка с колелца от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Работна табуретка с колелца

Предназначение: За работа в салони за красота и масаж

Модел: SH48

Произведено в: Китай

Работна табуретка SH48 е изработена от висококачествени материали, даващи гаранция за дългия живот на експлоатация на този важен компонент от оборудването на салоните за красота и масаж. Тя има здрава хромирана база, способна да издържи на голямо натоварване, осигуряваща устойчивост по време на различните манипулации.

Нейното основно предимство се състои в изчистената и елегантна визия, както и в нейните компактни размери, позволяващи да се спести от пространството на работното помещение, тъй като табуретката не заема много място и позволява да се позиционира, така че да не пречи на работата на професионалиста, когато не се налага той да бъде седнал.

Моделът има опция за регулиране на височината, посредством газов амортисьор, като при настройката не е необходимо козметикът или масажистът да става от стола, което дава възможност да се избере най-удобната позиция за работа, според физическите данни на клиента и спецификата на самата процедура.

Работна табуретка SH48 има мека седалка, покрита с плътен и устойчив на деформация дунапрен с дебелина 7см, както и тапицерия от изкуствена кожа, позволяваща лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние. Конструкцията на стола предлага стойка за краката за допълнително удобство, особено при необходимост да се седи в продължение на дълъг период от време.

Изключително маневрена, благодарение на своите гладко плъзгащи се колелца, осигуряващи удобството за плавно придвижване, с цел достигане до необходимите уреди и инструменти, без да се налага професионалистът да полага излишни усилия, тази професионална табуретка би била удачно допълнение към студия за татуировки, салони за маникюр и педикюр и дори офиси и медицински кабинети.

Характеристики на модела:

  • Семпъл и функционален дизайн;
  • Здрава база от хромиран метал със стойка за краката;
  • Опция за регулиране на височината, посредством газов амортисьор от 47 до63см;
  • Плътна дунапренена подложка – устойчива на деформация – 7см;
  • Тапицерия от изкуствена кожа за лесно почистване;
  • Диаметър на седалката: 36см;
  • Лесно придвижване, посредством 5 маневрени колелца.
Подобни продукти