Преносима табуретка

59.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6002
Прегледи на продукта: 1323
Количество:     

Информация за Преносима табуретка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Преносима табуретка

Предназначение: Като допълнителен компонент към масажни легла и козметични столове, при работа на адрес на клиента.

Производител: Китай

Материал: дърво, дунапрен, изкуствена кожа

Представяме Ви компактен, но изключително функционален модел табуретка, която можете да използвате в салони за красота с малка работна площ, която да сгъвате и прибирате на удобно място, когато нейното присъствие не Ви е необходимо.

Тя създава, така нужното удобство за професионалиста, когато той извършва козметична или възстановителна процедура, непосредствено до масажната кушетка или козметичен стол, където се намира клиентът. Табуреткате е много подходяща при манипулации, като маникюр, педикюр, кола маска, а също и при татуировки, някои видове масаж и акупунктура.

Нейното наличие спестява неудобството да стоите приведени дълго време до масажното или козметично легло, като най-голямото и предимство е възможността да я носите с лекота, когато работите на адрес, посочен от клиента.

Сгъваемата табуретка може да се комбинира с всеки модел преносима масажна кушетка и да се транспортира заедно с нея, по възможно най-лесния начин, благодарение на нейната специална конструкция, даваща възможност за бързо и лесно сгъване и прибиране.

Табуретката има дървена Х образна конструкция, способна да издържи голямо натоварване, включително при движение на професионалиста, по време на работа. Тя разполага с мека дунапренена подложка с голяма плътност и устойчивост на деформация.

Преносимата табуретка за козметика и масаж има удобна дръжка, която улеснява пренасянето дори още повече. Нейната здрава и устойчива на преждевременно захабяване тапицерия от изкуствена кожа осигурява бързо и лесно почистване на всички химични и козметични продукти, използвани за разкрасяване, за да имате винаги чисто помагало, поддържано в перефктен вид.

Характеристики на модела:

  • Компактна и ергономична форма;
  • Лесно сгъване и разгъване;
  • Х образна дървена конструкция;
  • Мека седалка от плътен дунапрен;
  • Тапицерия от здрава изкуствена кожа;
  • Дръжка за лесно пренасяне.
Подобни продукти