Електрическа козметична кушетка

1 200.00лв.
  • Гласове: 6 Рейтинг: 1.1
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1158
Прегледи на продукта: 2666
Количество:     

Информация за Електрическа козметична кушетка от онлайн магазин Стилист БГ


Електрическа козметична кушетка - Dream

  • Масивно и стабилно тяло
  • Плътна и мека леглова част
  • Електрическо регулиране на подвижните сегменти
  • Два безшумни мотора
  • Зздрава тапицерия от изкуствена кожа
  • Изключителна функционалност

Приложение:

  • Козметични процедури
  • Педикюр
  • Масаж

Стилист.БГ ви предлага едно много здраво и стабилно козметично легло с широко приложение. То може да се използва при почти всички козметични процедури, а наред с тях да послужи и при някои видове масаж и дори при направата на педикюр. Неговата мултифункционалност ни дава възможност да го предложим на широк кръг от салони за здраве и красота.

Стабилност

Това, което отличава тази козметична кушетка е нейното масивно и устойчиво тяло. То дава възможност за извършване на различни по вид манипулции, дори когато при някои от тях се изисква по-интензивно въздействие. Тази елегантна, мултифункционална кушетка осигурява максимална стабилност и устойчивост на всякакво натоварване, а заедно с това и пълна безопасност по време на работа.

Мултифункционалност

Най-голямото удобство на козметично легло Dream се състои във възможността за регулиране на отделните му сегменти. Легловата част е разделена на три сектора, като горната и долната могат да се свалят и повдигат, в зависимост от вида на процедурата. Това масивно съоръжение е оборудвано с два безшумни мотора, които с лекота задвижват отделните сектори на леглото, така че да се избере най-удобната позиция за клиент и козметик, според вида на манипулацията.

При подвигане на горната част на кушетката, тя се превръща в стол, особено ако се свали и секцията, предназначена за краката. При желание, може да се осигури хоризонтално положение на легловата част, когато се налага клиентът да бъде легнал по гръб или по корем.

Поддръжка

Поддръжката на електрическа кушетка Dream не изисква особени усилия. Здравата тапицерия от изкуствена кожа се почиства и подсушава лесно с подходящите почистващи препарати, така че съоръжението да бъде винаги в отлично състояние. Този елегантен и мултифункционален модел ще внесе усещане за лукс и ще осигури невероятен комфорт на вашите клиенти. Доверете се на Стилист.БГ и поръчайте още сега уникалната електрическа кушетка за козметика и масаж.

Произход: Китай

Подобни продукти