Козметични легла за професионалисти

Стремежът да бъдем красиви съществува още от древността. Днес козметичната индустрия е до толкова навлязла в живота ни, че почти няма жена, която да си представи живота без разкрасяващи средства и процедури. В домашни условия можем да направим прекалено малко за отстраняване на по-сериозните дефекти, затова все по-често дамите разчитат на добре извършените козметични процедури в салоните за красота.

Тези салони предлагат огромен асортимент от грижи и корекции, както за лицето, така и за тялото ни. В голяма степен козметичните процедури се извършват върху специално изработени и пригодени козметични легла. Тези легла имат за цел да осигурят удобството и на професионалиста, извършващ процедурата и на този, който се подлага на нея, а именно – клиентът.

Типове и модели козметични легла

Има различни видове легла, сред цялостното на пазара козметично оборудване като те могат да бъдат както съвсем семпли, така и мултифункционални, на които да може да се съчетава извършването на различни по вид процедури.

Основно моделите имат възможност за коригиране на височината, която е необходима, независимо дали става дума за масаж, докато козметикът стои прав или за микродермабразио, при което той седи на козметичен стол до тялото или зад главата на клиента.

Някои по-луксозни модели позволяват най-различни степени на коригиране на цялото легло, като това може да бъде, огъване на частта, заемана от краката, повдигане и сваляне на горната част, заемана от торса или движение на облегалките за ръце и глава.

Избор на козметични легла

Различните модели козметични легла са изработени от различни материали. Те могат да бъдат олекотени, като тези от алуминий, а може да са и масивни, като тези от метал или дърво. Изборът на цвят на тапицерията също е голям, а много често се дава възможност за претапициране на леглото ако в каталога не фигурира цветът, необходим за цялостния интериор на вашия салон.

Онлайн магазините за козметични легла дават една прекрасна възможност да обзаведете напълно салона си, без излишна загуба на време и средства.

Подреждане: