Лампа лупа със стойка

224.00лв. 199.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 88
Прегледи на продукта: 2067
Количество:     

Информация за Лампа лупа със стойка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Лампа лупа със стойка

Спецификации:

  • Подвижен модел/ със стойка;
  • Чупещо се подвижно рамо за удобно позициониране;
  • Увеличителна способност: 3 диоптъра;
  • Цвят: бял.

Предназначение: За работа в козметични салони при процедури, изискващи прецизно наблюдение на добре осветена кожна повърхност

Представяме Ви професионален модел лампа лупа със стойка, която позволява да ползвате нейната увеличителна способност във всяка точка на салона, с цел да извършите качествено и прецизно всяка манипулация, особено при третиране на малки участъци от кожа.

Лампите лупи обезпечават безопасността на клиента, като осигуряват максимална осветеност и увеличение на проблемните зони. По този начин не само се извършва качествено всяка манипулация, но и се предпазват здравите, съседни тъкани от увреждане и нараняване.

Лампите, осветяващи наблюдаваната повърхност са специално пригодени да дават добра осветеност, без да натоварват и увреждат зрението на козметика. Съчетанието от ярка осветеност и до 3 пъти увеличение на кожната зона прави този уред безценен помощник в работата на козметика.

Удобство при работа с лампа лупа със стойка

На първо място подвижната стойка Ви позволява да покривате бързо и лесно всеки работен периметър от своя козметичен салон. Удобството на подвижната стойка с колелца Ви позволява да я местите с лекота във всяка зона, където е необходима нейната помощ.

При манипулации, като екстракция на комедони и акне, почистване в дълбочина, обезкосмяване с пинцети или друг прецизен уред и при обработване на фини линии в зоната около очите доброто наблюдение е от особена важност както за козметика, така и за клиента.

Чупещото се рамо на този модел осигурява най-удобна позиция на наблюдение за козметика. Неговата подвижност дава възможност да се обходи всеки периметър от кожа по тялото на клиента, както и да се премества лампата, когато нейната помощ не е необходима.

С този модел лампа лупа ще можете да предложите на своите клиенти качествена грижа и добър ефект от всяка процедура, а с това да осигурите на своята дейност редовна и доволна клиентела.

Подобни продукти