Професионална лампа лупа

159.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 205А
Прегледи на продукта: 929
Количество:     

Информация за Професионална лампа лупа от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална лампа лупа

Предназначение: За прецизна диагностика и работа върху малки участъци от кожа в салоните за красота

Модел: 205А

Произведено в: Китай

Технически параметри:

  • Напрежение: 100V-120V/60Hz,220V-240V/50Hz
  • Мощност: 22W
  • Тегло: 5кг.

Наличието на лампа лупа в салоните за красота и дерматологичните кабинети дава възможност за детайлно наблюдение на малки участъци от кожа, както и за откриване на незабележими с просто око дерматологични проблеми, което е изключително важно за ранната диагностика на едни от най-често срещаните състояния, с които всеки опитен и компетентен специалист може да се справи.

Лампа лупата, освен това е уред, който изключително много помага в изпълнението на самите разкрасителни процедури, осигурявайки перфектна осветеност и детайлно изображение на зоната, която се третира. По този начин не само се работи качествено и прецизно върху засегнатия участък, но се предотвратява рискът от засягане на здрави съседни тъкани, което е от огромно значение за визията и здравето на клиента.

Представяме Ви компактна, но изключително функционална лампа лупа, притежаваща способност да увеличи цели 5 пъти наблюдаваната повърхност, като по този начин могат да се открият и третират, невидими за невъоръженото око състояния и дефекти. Лещата на уреда е с увеличителна способност 5 диоптъра – напълно достатъчни за прецизно наблюдение в дълбочина, особено в деликатни зони, като околоочния контур.

Излъчваната от лампата светлина е бяла, без оттенък и изменение на цветовете – проблем, който би довел до някои грешки в лечението и третирането на много козметични дефекти. Светлината, освен това е специално пригодена да не уморява и уврежда зрението, дори при продължителна работа с уреда.

Модел:205А има компактна сгъваема стойка, оборудвана с менгеме за монтаж върху всяка работна повърхност за максимално удобство при изпълнението на процедури от различен характер и различни зони от тялото и лицето. Конструкцията на модела притежава гъвкави съединители, осигуряващи лесна и прецизна настройка на уреда на различни височини и позиции.

Характеристики на модела:

  • 5х увеличение/диоптъра;
  • Главата на лампата има опция за въртене в ляво и дясно с ход 360˚ и обръщане нагоре и долу на 180˚;
  • Прекъсвач за включване и изключване на захранването;
  • Компактна сгъваема стойка с менгеме за монтаж върху работна маса;
  • Възможност за регулиране на височината.
Подобни продукти