Практична лампа лупа

175.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 205
Прегледи на продукта: 1586
Количество:     

Информация за Практична лампа лупа от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Практична лампа лупа

Предназначение: За прецизна диагностика и работа в козметични салони и дерматологични кабинети

Модел:205

Произведено в: Китай

Характеристики на модела:

Лесно подвижна, маневрена стойка на колелца;

Регулируема височина;

Чупещо се рамо;

Въртяща се глава:

  • с ход в ляво и дясно на 360 градуса;
  • надолу и нагоре: до 180 градуса;

Безвредна за очите лампа, дори при продължителна употреба;

Високо качество на изработка и материали;

Цвят: бял

Технически спецификации:

Увеличителна способност: 5 диоптъра;

Напрежение: 110/220V

Мощност: 22W

Отстраняването на различни козметични дефекти, както и точната диагностика на състоянието на кожата изискват наличието на лампа лупа, с чиято помощ да се наблюдават в детайли малки участъци от кожа.

Удобството, което този безценен уред създава води не само до бързо и прецизно третиране на малки участъци от кожа, но и предпазва от увреждане на съседни зони, което в някои случаи може да доведе до сериозни последствия.

Представяме Ви изключително практичен и функционален модел лампа лупа, разположена върху стойка с компактни размери и маневрени колелца, благодарение на които уредът може с лекота да бъде преместен до всяка точка на салона, където неговата помощ е необходима. Увеличителната способност на практичната лампа лупа е 5 диоптъра, което осигурява перфектна визуализация на съвсем малки и скрити за невъоръженото око детайли.

По този начин могат прецизно да се третират не само зони, засегнати от акне и комедони, но и фини линии и бръчки в зоната около очите, където всяко погрешно движение може да бъде опасно. Регулируемата височина и въртящата се глава на уреда дават възможност на всеки козметик или дерматолог да позиционира лампата по най-удобен начин, в зависимост от спецификата на процедурите и индивидуалните особености на клиента.

Чупещото се рамо осигурява наблюдение не само върху кожата на лицето, но и по цялото тяло, когато това е необходимо, докато лампата осветява наблюдаваната повърхност, без да уморява и дразни очите, дори при продължителна работа.

Подобни продукти