Професионална LED лампа лупа

219.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 206L
Прегледи на продукта: 2064
Количество:     

Информация за Професионална LED лампа лупа от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална LED лампа лупа

Предназначение: За точна диагностика и прецизно изпълнение на различни козметични манипулации.

Модел: 206L

Произведено в: Китай

Представяме Ви модерна и прецизна лампа лупа, използваща висококачествена и безвредна LED светлина, способна да осигури перфектна осветеност на дори най-дребните участъци от кожа.

Лампата използва нагряваща се спирала, произвеждаща, увеличаваща се, посредством изпъкналите лещи LED светлина и по този начин предоставя възможност за добра видимост на всеки детайл, подлежащ на наблюдение.

Този усъвършенстван, функционален уред намира широко приложение в козметични салони и дерматологични кабинети, където често се третират различни по вид и мащаб козметични недостатъци и заболявания. Без неговото наличие не би било възможно да се открият и третират едни от най-често срещаните проблеми, причиняващи редица неудобства и притеснения.

Лампа лупата е необходима най-често при почистване на лицето и екстракция на акне и комедони, като благодарение на нея се избягва засягане и увреждане на съседни, здрави участъци от кожа. Тя също така предоставя значителна помощ при третиране на фини линии и бръчки, особено в зоната около очите, където всяко погрешно действие би могло да причини сериозни проблеми.

Модел 206L се отличава със стилен и функционален дизайн, както и с компактна и изчистена форма, което улеснява максимално неговото съхранение и употреба в салони с по-малка работна площ, където свободното пространство е изключително ценно.

Стойката на лампа лупа 206L предлага възможност за регулиране на височината, както и опция за въртене на главата наляво и дясно и нагоре-надолу, с цел избор на най-удобната позиция за наблюдение. С 5 пъти увеличение и перфектна икономична светлина тази лампа лупа ще позволи на всеки специалист да работи прецизно и качествено.

Характеристики на модела;

  • 5 диоптъра увеличение;
  • Главата на лампата има опция за въртене в ляво и дясно с ход 360˚ и обръщане нагоре и долу на 180˚;
  • Прекъсвач за включване и изключване на захранването;
  • Удобна функция за регулиране на височината;
  • 4 подвижни крачета.

Технически параметри:

  • Напрежение: 100V-120V/60Hz,220V-240V/50Hz
  • Мощност: 50W
  • Тегло: 6.4 кг.
Подобни продукти