Лампа лупа със стойка - нов модел

198.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.3
Наличност: На склад
Код на продукт: 89
Прегледи на продукта: 5499
Количество:     

Информация за Лампа лупа със стойка - нов модел от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Лампа лупа със стойка - нов модел

Предназначение: За работа в козметични салони при процедури, нуждаещи се от прецизно наблюдение на добре осветена повърхност от кожата.

Лампа лупата обезпечава качеството на всяка манипулация, като осигуряват максимална осветеност и увеличение на проблемните зони. Чрез нея, не само се извършва прецизно всяка манипулация, но и се предпазват здравите, съседни тъкани от увреждане и нараняване.

Представяме Ви нов, усъвършенстван модел лампа лупа със стойка, която позволява да ползвате нейната увеличителна способност във всяка точка на салона, с цел да извършите при перфектна видимост всяка манипулация, особено при третирането на малки участъци от кожа.

Лампата на този уред е специално пригодена да осветява наблюдаваната повърхност, осигурявайки максимална яснота, без да натоварва и уврежда зрението на козметика. Съчетанието от ярка осветеност и до 3 пъти увеличение на кожната зона прави този уред безценен помощник при работа в козметичните салони.

Спецификации:

  • Подвижен модел/ със стойка;
  • Пневматичен механизъм, заменящ пружини и стиски
  • Чупещо се подвижно рамо за удобно позициониране;
  • Увеличителна способност: 3 диоптъра;
  • Подвижен предпазващ капак
  • Допълнителна тежест в стойката за по-висока устойчивост
  • Цвят: бял.

Предимства на лампа лупа – нов модел:

Основното предимства на този модел е подвижната стойка, която позволява да се покрива с лекота всеки работен периметър в един козметичен салон. Удобството на подвижната стойка с колелца Ви позволява да я местите с лекота във всяка зона, където е необходима нейната помощ.

Този, усъвършенстван модел лампа лупа има вградена допълнителна тежест в стойката, което я прави по-устойчива и сигурна по време на работа. Стиските и пружините в този професионален модел лампа лупа са заменени от пневматичен механизъм, улесняващ значително корекциите в нейната позиция при работа.

Чупещото се рамо на този модел осигурява най-удобна позиция за наблюдение, а неговата подвижност дава възможност да се обходи всеки периметър от кожа по тялото на клиента, както и да се премества лампата, когато нейната помощ не е необходима.

Новият модел лампа лупа има подвижен капак, предпазващ лещата от повреждане и замърсяване, с което се удължава значително нейния работен живот.

Подобни продукти