Подвижна лампа лупа

220.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1186
Прегледи на продукта: 1591
Количество:     

Информация за Подвижна лампа лупа от онлайн магазин Стилист БГ


Подвижна лампа лупа

Подходяща за: професионална употреба в салони за красота, дерматологични и зъболекарски кабинети.

Разположена върху метална стойка

Стилист.бг ви предлага изключително здрава и прецизна лампа лупа, с която ще можете да извършвате точна диагностика на състоянието на кожата и да работите прецизно върху малки участъци от кожа. Лампата лупа е необходима при голям брой разкрасителни процедури, като екстракция на акне и комедони, оформяне на вежди и въвждане на специфични козметични субстанции под кожата. Тя може също да се използва в лекарски и зъболекарски кабинети, където доброто наблюдение също е от решаващо значение.

Мобилност

Най-голямото удобство, което тази увеличителна лампа предлага е възможността да я местите там, където работата ви го изисква. Уредът е разположен върху стабилна стойка с 4 маневрени колелца, осигуряващи леко плъзгане без никаква опасност за уреда. Стойката дава възможност за повдигане и сваляне, което е необходимо, когато клиентът е в седяща или лежаща позиция. Чупещото се рамо и въртяща се в двете посоки глава, от своя страна позволяват избор на най-оптималната възможност за работа.

Прецизност

Този уред е с висока увеличителна способност, което дава възможност за перфектно наблюдение върху малки участъци от тялото или лицето. При много от козметичните процедури се третират участъци, намиращи се в близост до очите или друга чувствителна и деликатна зона, а това налага изключително внимание и отговорност. Употребата на лампа лупа дава възможност да се обработват само засегнати части от кожата, без да се увреждат здравите тъкани в съседство.

Светлина

Тази увеличителна лампа осветява отлично наблюдаваната зона, без да дразни очите на професионалиста при продължителна работа. Идеалната светлина е от огромна важност, тъй като тя осигурява максимална прецизност на оператора, извършващ козметичните или лечебни процедури. Качествено осветяване и идеална видимост на малки участъци от кожа – това е, което ще получите с този уред от първа необходимост. Лесен за преместване, удобен избор на позиция за работа и идеално наблюдение на миниатюрни участъци от кожа – всичко това на невероятно изгодна цена.

Произход: Китай

Подобни продукти