Лампа лупа - настолна

168.00лв.
 • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1192
Прегледи на продукта: 2833
Количество:     

Информация за Лампа лупа - настолна от онлайн магазин Стилист БГ


Лампа лупа - настолна

Наличието на лампа лупа в козметичните салони е изключително необходимо, за да се осигури точна диагностика на всеки козметичен проблем и за да се осъществи неговото отстраняване качествено и прецизно, без да се засягат здрави съседни тъкани. Този професионален уред намира приложение в почти всяка лечебна или разкрасителна процедура.

Приложение на лампа лупа

Лампа лупа се използва при болшинството разкрасителни и оздравителни процедури. Нейната способност да осветява и увеличава многократно наблюдаваната зоната, нуждаеща се от корекция, помага да се избегнат погрешно поставени диагнози и да се увреди здрав участък от кожата, намиращ се в съседство със засегнатия участък.

Лампа лупа се ползва винаги, когато се работи върху малки кожни зони, които е невъзможно да се наблюдават прецизно и качествено с невъоръжено око. Нейната увеличителна и осветяваща способност се използва винаги, когато се третира кожата при:

 • Акне и комедони;
 • Фини линии и бръчки, особено в зоната около очите;
 • Премахване на нежелано окосмяване с пинцета или друг прецизен уред;
 • При въвеждане на козметични субстанции в кожата, чрез инжектиране
 • При детайлно оформяне на маникюр и педикюр и др.

Предимства на лампа лупа без стойка:

Моделът лампа лупа, който Ви представяме няма самостоятелна стойка, което го прави по-компактен, но напълно подходящ и функционален при работа в салоните за красота. Той може да бъде надеждно закрепен върху всяка работна повърхност, чрез приспособление, тип менгеме, с което да осигури желаната стабилност и удобство при работа.

Тази настолна лампа лупа има увеличителна способност на лещата от 3.5 диоптъра, което дава 3 пъти увеличение на наблюдаваната зона. Това е напълно достатъчно, за да се осигури качествено наблюдение ипрецизност при изпълнението, така че да се постигне добър ефект от процедурата.

Уредът има чупещо се рамо, което позволява да се позиционира увеличителната леща по най-удобен за козметика начин. Подвижността на рамото, също така позволява да се наблюдава всяка част от тялото на клиента, както и да се отстрани лампата, когато не е необходима.

Моделът изпозлва LED лампа за осветяване на кожната повърхност, предлагаща модерна, екологично чиста и безвредна светлина.Студената или LED светлината има предимството да не излъчва топлина по време на работа, с което се избягва нагряване на кожата, когато уредът е в близост до клиента. Това е особено важно при някои кожни заболявания, както и при зони, третирани с различни козметични или лечебни продукти, които са несъвместими с топлината. Студената светлина не дразни и уморява очите при продължителна работа, което още едно предимство на този професионален уред.

Спецификации:

 • Настолен модел/ без стойка;
 • Приспособление, тип менгеме за здраво закрепяне върху работна повърхност;
 • Чупещо се подвижно рамо за удобно позициониране;
 • Увеличителна способност: 3.5 диоптъра;
 • Студена LED светлина на осветителя
 • Цвят: бял
Подобни продукти