Комбиниран козметичен уред 4в1 в количка

750.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 78
Прегледи на продукта: 1555
Количество:     

Информация за Комбиниран козметичен уред 4в1 в количка от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Комбиниран козметичен уред 4в1 в количка

Представяме Ви чудесен комбиниран козметичен комбайн, съчетаващ едни от най-изполваните в козметиката уреди. Това са:

  •  Дарсонвал;
  •  Четков пилинг;  
  •  Йонофреза;
  •  Вакуум и спрей.

С всички тези уреди могат да се извършат подмладяващи процедури, процедури по заличаване на белези и петна, антицелулитни и стягащи тялото процедури, пилинг на горния слой на кожата и лечебна йонизация при различни кожни проблеми. 

Този професионален козметичен уред ще спести не само място от работната площ във Вашия салон, но и средства при неговото оборудване, тъй като всеки отделен уред, закупен самостоятелно възлиза на много по-голяма сума, а удобството да имаш под ръка 4 различни козметични уреда е неоспоримо.

Този козметичен комбайн има общо тяло, от което се избират и управляват различните функции на всеки един от уредите. Накрайниците са тези, посредством които се извършва всяка лечебна или разкрасяваща процедура и те присъстват в комплекта в различните си вариации, за да може успешно да се извърши голям набор от манипулации.

Едно от най-големите удобства на този комбиниран уред 4в1 е удобната количка, върху която е монтиран. Тя осигурява лесното придвижване и позициониране на уреда във всяка точка на козметичния салон, което е изключително удобно за по-големи и натоварени салони.

Под основниия (контролен) уред е разпложен плот, върху който могат да се поставят накрайниците на различните уреди или козметични консумативи, което създава невероятно удобство за козметика по време на работа.

Козметичен комбайн 4в1 има модерен дизайн, който ще пренесе Вашия салон на ново, по-високо ниво и ще Ви даде възможност да осигурите на своите клиенти най-качествените и модерни козметични процедури. Вашата работа ще бъде максимално улеснена, благодарение новия и модерен комбиниран уред, а Вашите клиенти ще Ви препоръчат на своите познати и ще увеличат значително Вашата клиентела и финансови печалби.

Уредът се предлага с обикновени и дигитални бутони, а също и без количка.

Подобни продукти