Козметичен уред Д'арсонвал и Йонофореза

360.00лв. 268.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 312
Прегледи на продукта: 2624
Количество:     

Информация за Козметичен уред Д'арсонвал и Йонофореза от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметичен уред Д’арсонвал и Йонофреза

Предназначение: За лечебни и разкрасителни процедури в салоните за красота

Технически параметри:

  • Напрежение: 110V / 220V
  • Мощност: 45W
  • Тегло: 5 кг
  • Работи посредством захранващ кабел.

Представяме Ви козметичен уред, съчетаващ два от най-често използваните апарати в салоните за красота. Той е подходящ за козметични салони, спа центрове и дерматологични кабинети, като спецификата и сложността на процедурите изискват висока компетентност, поради което този уред не е подходящ за домашно ползване.

Комбинацията между два различни по своя характер, но изключително полезни апарата ще спести не само ценно пространство във Вашия салон, но и средства, които бихте похарчили за покупката на два отделни уреда.

Уредът е с компактни размери и семпъл дизайн и Ви позволява да го поставите върху всяка работна повърхност, с цел да си създадете необходимото удобство по време на работа и да го местите с лекота там, където Ви е най-необходим.

Той се захранва посредством захранващ кабел, включен в електропреносната мрежа, като консумацията на електричество няма да се отрази сериозно на месечните Ви сметки за ток.

Комбинираният уред Д’арсонвал+Йонофреза разполага с всички накрайници, необходими за качествени и прецизни козметични процедури, като тяхното почистване и стерилизация след работа е улеснено максимално, за да постигнете нужното ниво на хигиена и безопасност за Вас и Вашите клиенти.

Всяка от двете функции на уреда се избира лесно от контролния уред и работи самостоятелно, според въведените от Вас параметри. По този начин ще можете да предложите разнообразие от качествено извършени процедури, като същевременно ще можете да спестите ценно време.

Ползи от уреда:

Благодарение на този козметичен уред ще можете да предложите на своите клиенти процедури с Д’арсонвал, при които високо честотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност въздейства на дълбоките кожни слоеве, подобрявайки микроциркулацията и храненето на тъканите.

Д’арсонвализацията има общо укрепващ тъканите ефект, като благодарение на нея се стимулира обновяването на клетките и се подобрява значително видът и състоянието на стареещата и повяхнала кожа.

Йонизацията е въздействие под формата на постоянен ток с ниско напрежение и ниска мощност. Тя използва положителни и отрицателни йони, които регулират нивата на Ph в кожата, почистват я в дълбочина и подпомагат усвояването на лечебни и козметични продукти.

Подобни продукти