Козметичен уред със 17 функции

3 840.00лв.
 • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6018
Прегледи на продукта: 1323
Количество:     

Информация за Козметичен уред със 17 функции от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комбиниран козметичен уред със 17 функции

Предназначение: За лечебни и разкрасителни процедури в салоните за красота

Модел: 6018

Представяме Ви всички козметични уреди, необходими за работа в салоните за красота, събрани в един, единствен многофункционален уред. Благодарение на него ще можете да предложите на своите клиенти разнообразие от качествено и прецизно извършени процедури.

Комбайн 17в1 включва:

 1. Лампа-Лупа: За точна диагностика и прецизност по време на работа при обработка на малки и деликатни участъци от кожа.
 2. Пароозонатор - Парата позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата. Тя прониква в дълбочина, омекотява кожата и почиства мазнините, остатъците от грим и черните точки. Подготвя кожата за всички козметични процедури.
 3. Вакуум/Спрей – Служи за екстракция на черни точки и тонизиращо овлажняване на кожата. Изсмукването подпомага дълбокото почистване на порите на кожата, докато тонизаторът (спрей) я овлажнява и успокоява след манипулациите.
 4. Диамантено микродермабразио - Процедурите с Диамантено микродермабразио представляват ексфолиране на най-горните слоеве на епидермиса, чрез специални диамантени глави. Едновременно с това, апаратът изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки и в резултат се стимулира образуването на нов здрав и регенериран повърхностен слой кожа.
 5. UV стерилизатор - Този уред Ви позволява да осигурите пълна и ефикасна стерилизация на козметичните и фризьорски инструменти, чрез високо ефективната UV стрерилизация. Ултравиолетовата светлина е изключително ефикасно средство за пълна дезинфекция и стерилизация на козметични и фризьорски прибори и инструменти.
 6. Д’арсонвал – манипулацията с уреда представлява физиотерапия, при която се извършва стерилизиция и дезинфецкция на кожата. В основата на тази процедура стои високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Манипулацията с Дарсонвал е ефективен метод в борбата с редица кожни проблеми като акне, инфекции и прекомерна мастна секреция.
 7. Четков пилинг - уредът е оборудван с високоскоростно въртящата се четка за почистване на кожата на лицето и тялото. Енергията, която четката освобождава при своето въртене, прониква дълбоко в кожата, създавайки силни вибрации, като премахва замърсяванията, запушващи порите.
 8. Йонофореза – този уред въздейства, чрез постоянен електрически ток на ниска мощност (50 MA), ниско напрежение (30-80V). Същината на манипулацията с Йонофреза се крие в действието на положителните и отрицателни йони. Тя има терапевтичен ефект върху кожата, като подхранва и почиства в дълбочина.
 9. Ултразвук - манипулацията с ултразвук позволява на подхранващите козметични продукти да проникнат в дълбоките слоеве на кожата. Активният елемент на апарата генерира ултразвукови вибрации, променящи тъканната плътност.
 10. Многофункционални купи;
 11. Затопляне на кърпи;
 12. Кошница;
 13. Пилинг /Ръкавица;
 14. Премахване на петна;
 15. Студено и топло чукче;
 16. Метална поставка;
 17. Лампа Ууд;
Подобни продукти