Козметичен уред пароозонатор, лампа лупа и дарсонвал

690.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: K-2005D
Прегледи на продукта: 1988
Количество:     

Информация за Козметичен уред пароозонатор, лампа лупа и дарсонвал от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комбиниран козметичен уред: Пароозонатор, Лампа лупа, Д’арсонвал

Предназначение: За лечебни и разкрасителни процедури в салоните за красота

Модел: K2005D

Характеристики:

  • Компактен козметичен комбайн;
  • Маневрена подвижна стойка на колела;
  • Удобен контролен панел;
  • 3 диоптъра увеличение на лупата;
  • Работи посредством захранващ кабел.

Предлагаме Ви да спестите средства и ценно работно пространство във Вашия козметичен салон, като закупите модерен, професионален уред, съчетаващ едни от най-важните апарати, използвани в салоните за красота и дерматологичните кабинети.

Комбинираният уред е изработен, съобразно изискванията за безопасност и качество на козметичните процедури и съчетава в себе си елегантен дизайн и високотехнологични принципи на работа.

Уредът включва:

  • Пароозонатор: Благодарение, на който кожата може да бъде подготвена за всички козметични манипулации. Неговата функция се състои в излъчването на гореща пара, като това може да бъде както водна струя, така и билкова смес или етерично масло. По този начин се отварят порите на кожата и се улеснява почистването и възстановяването на кожата.
  • Лампа лупа: Нейната помощ се състои в осветяване и увеличаване на наблюдаваната кожна повърхност, с цел да се извърши прецизна диагностика и лечение на редица кожни проблеми. Лещата на лампата увеличава 3 пъти зоната на наблюдение, което дава възможност да се третират малки участъци от кожа, без да се засягат и увреждат здрави тъкани.
  • Д’арсонвал: Дарсонвалът използва прав ток с ниска честота, чрез който се стимулира микроциркулацията, деленето и обновяването на клетките и насищането на тъканите с вода и хранителни елементи. Неговата помощ се използва при голяма част от дерматологичните проблеми, а също и при повяхнала и старееща кожа.

Всички тези козметични уреди са поместени в компактен уред, монтиран върху маневрена стойка на колелца, позволяваща лесното придвижване на комбайна до всяка точка на салона за красота, с цел да се използва в максимална степен по най-удобния начин.

Размерите на този уред ще Ви позволят да спестите работна площ, като в същото време ще можете, използвайки един единствен уред да предложите на своите клиенти пълен набор от, качествено извършени лечебни и разкрасяващи манипулации.

Подобни продукти