Мултифункционален козметичен уред – комбайн 9в1

1 799.00лв. 1 664.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 76
Прегледи на продукта: 1790
Количество:     

Информация за Мултифункционален козметичен уред – комбайн 9в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Мултифункционален козметичен уред – комбайн 9в1

Предназначение: Покрива почти всички професионални козметични процедури

Модел: F8800C

Произведено в: Китай

Уредът включва:

  • Ултразвук с две сонди - генерира ултразвукови вибрации, стимулиращи тъканта да променя своята плътност. Проникването на ултразвукови вълни в тъканите, позволява на машината да работи не само по лицето, но и по цялото тяло. Този ефект се нарича високо честотен микро-масаж и има лек стимулиращ ефект върху клетките на кожата и мускулите.
  • Дарсонвал с три електрода - представлява физиотерапия , резултат от която е стерилизиция и дезинфекция на кожата. В основата на процедурата стои високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Манипулацията с Дарсонвал е ефективен метод в борбата с редица кожни заболявания и проблеми като акне,инфекции и прекомерна мастна секреция.
  • Четков пилинг с пет четки - почистване, масаж и тонизиране на повърхността на кожата. Четковия пилинг е изключително ефикасно средство за поддържане перфектния и здрав вид на кожата, като премахва горния слой, заедно с мъртвите клетки и излишния себум.
  • Пароозонатор с таймер, озон и ароматерапия - позволява дълбоко почистване, чрез отваряне на порите на кожата. Повлиява намаляването на бръчките и спомага за отделяне на токсините. Активирайки кръвната циркулация и овлажнявайки кожата, парата ускорява метаболизма и обновяването на кожата.
  • Вакуум с три накрайника – за дълбок вакуум масаж върху лицето и тялото.
  • Спрей с две бутилки – за дълбока хидратация и подхранване на кожата, след процедурите.
  • Лампа на Ууд – за прецизна работа върху малки участъци от кожа.
  • Лампа-лупа – за точна диагностика и прецизна работа.
  • Електрокуагулатор - за въздействие, чрез електроимпулси.

Този професионален козметичен уред е комбинация от 9 различни уреда в едно тяло, които могат да се ползват комбинирано или по отделно. С негова помощ може да се наблюдава и диагностицира кожното състояние, да се прецизира всяка манипулация, да се извършат различни почистващи процедури, с разтваряне на порите, както и да се излющи горният кожен слой, за да се разкрие по-здрава и млада кожа.

С него ще спестите не само средства, но и работно пространство, за да работите свободно и професионално.

Подобни продукти