Лампа лупа с пароозонатор

590.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1138
Прегледи на продукта: 1414
Количество:     

Информация за Лампа лупа с пароозонатор от онлайн магазин Стилист БГ


Лампа лупа + пароозонатор

Характеристики на модела:

  • Разположен върху мобилна стойка
  • Компактен и функционален уред
  • Чупещо се рамо на лампа-лупата
  • Въртяща се на 360 градуса глава
  • Пароозонатор с топла пара
  • Възможност за прецизно насочване на струята
  • Отделна функция за озон

Какво представлява този козметичен уред?

Стилист.БГ ви предлага един комбиниран козметичен уред, включващ две от най-важните функции, необходими за всяка козметична процедура – увеличителна лампа и пароозонатор. Този 2в1 апарат ви дава възможност да започнете разкрасяването на своите клиенти по най-подходящия начин, като подготвите кожата перфектно и следите за точността на действията при коригиране на нейните дефекти.

За какво служи пароозонаторът?

Пароозонаторът има много приложения в козметологията. Неговото свойство да излъчва топла водна струя, под формата на пара дава възможност да се отворят максимално порите на кожата и по този начин да се осъществи дълбоко почистване на натрупани замърсявания, мъртви кожни клетки и себум.

Друго предназначение на пароозонатора е максимално усвояване на козметичните и лечебни продукти в дълбоките слоеве на кожата. Това отново се дължи на максимално отворените кожни пори, което улеснява достигането на полезните съставки до всички нива на кожата.

Озонирането на кожата е друга функция на този безценен уред. Озонът представлява наситен кислород, който има свойството да подмладява драстично кожата, да премахва белези и да успокоява различни кожни възпаления и раздразнения.

За какво служи лампата-лупа?

Точната диагностика и прецизното обработване на малки участъци от кожа са изключително важни за всеки козметик. Благодатрение на модерната лампа-лупа, всеки козметик може да наблюдава микроскопични участъци от кожа, за да работи без да засяга здрави съседни тъкани.

Доброто осветяване на наблюдаваната повърхност е от ключово значение за качественото изпълнение на всяка процедура. За козметика, също така е важно светлината на лампата да не дразни очите му, а увеличителната способност на лупата да дава добра видимост на всеки кожен участък.

Стилист БГ ви предлага точно такъв прецизен уред с невероятно качество и то на изключително изгодна цена. Той е разположен върху подвижна стойка, за да го местите лесно и да имате винаги възможност да се погрижите качествено за своите клиенти.

Произход: Китай

Подобни продукти