Козметичен комбайн 13в1

2 855.00лв. 2 498.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 3.5
Наличност: На склад
Код на продукт: 82
Прегледи на продукта: 1744
Количество:     

Информация за Козметичен комбайн 13в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Козметичен комбайн 13в1

Приложение:

Козметичният комбайн 13в 1 има елегантен дизайн и професионален капацитет на работа. Той включва в себе си всички козметични уреди, необходими за цялостната грижа за кожата. С него могат да се извършат всички козметични процедури, включително диагностика, подготовка на кожата, манипулация и завършваща процедура. Този комбайн ще Ви позволи да спестите работно пространство и средства на Вашия козметичен салон.

Уредът включва:

1. Пароозонатор: Използва гореща водна струя под формата на пара, с която се цели отваряне на порите, като подготовка за почистващи и лечебни процедури. С лечебна цел могат да се добавят билкови отвари и етерични масла.

2. Четков пилинг: С помощта на специални четки, осигуряващи въртеливо движение и специфични козметични продукти се премахват загрубели и вроговени участъци от кожа.

3. Д’арсонвал: Използва галваничен ток, чрез който стимулира клетъчното делене, образуването на космени фуликули и стимулира кръвообращението и микроциркулацията.

4. Вакуум: Използва се за антицелулитни и стимулиращи кръвообращението и микроциркулацията масажи.

5. Спрей: Използва се при почистващи и подобряващи вида на кожата процедури.

6. Йонофреза: Използва положително или отрицателно заредени йони,стимулира клетъчното обновяване, почиства в дълбочина, подмладява кожата.

7. Лампа лупа: Осигурява добра диагностика на засегнатите участъци и гарантира прецизност на работа. Подвижното рамо улеснява максимално работата на козметика.

8. Ултразвук: Има затоплящ ефект, извършва микромасаж, осигурява дълбоко проникване на лечебни и хранителни вещества от козметичните продукти, свива разширени пори, намалява подпухналостта под очите.

9. Уред за премахване на петна – spot remover: Премахва пигментации по кожата, възникнали вследствие слънчеви изгаряния, хормонален дисбаланс и употреба на лекарствени и козметични продукти.

10. Vac терапия за стягане на бюста: Използва вакуум, като средство за масаж и подобряване на кръвоснабдяването в зоната на бюста. Стяга кожата и тъканите.

11. Hot терапия: Чрез топлинно въздействие се подобрява кръвоснабдяването на кожата, отваря порите. Може да се ползва, като подготовка за козметични процедури.

12. Cool терапия: Охлажда кожата, с което успокоява парене и сърбежи, освежава, свива порите. Може да се ползва за възстановяване на кожата, след процедури.

13. Лампа на Ууд: Използва ултравиолетова светлина за диагностика на гъбични инфекции, витилиго, пигментни промени, порфирия и бактериални инфекции.

Всеки от уредите, включени в този комбайн разполага със съответните накрайници и приставки, необходими за качествено извършване на всяка козметична процедура.

Подобни продукти