Козметичен комбайн 8в1

1 680.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 84
Прегледи на продукта: 1510
Количество:     

Информация за Козметичен комбайн 8в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Козметичен комбайн 8в1

Предназначение: За работа в козметични салони, спа центрове и дерматологични кабинети.

Този комбиниран уред 8в1 е подходящ както за големи козметични салони, така и за помещения с малка площ. Той съдържа всички основни уреди, използвани в салоните за красота, с които се изваършват едни от най-важните разкрасителни и оздравителни процедури.

Козметичен комбайн 8в1 е модерен, елегантен и компактен модел, с който ще постигнете невероятни успехи в грижата за красотата на Вашите клиенти. С него можете точно да диагностицирате всеки проблем, да го отстраните прецизно и успешно с помощта на включените в комбайна уреди и да извършвате различни масажи на всяка част от тялото и лицето.

С този комбиниран козметичен уред Вие ще бъдете конкурентни на останалите салони за красота и ще можете да предложите на своите клиенти едни от най-често прилаганите козметични процедури. С него ще имате възможност точно да диагностицирате дадено заболяване, за да можете да го отстраните качествено и навреме.

Уредът е подходящ за работа в дерматологични кабинети, както и в спа салони, където възможностите  за вакуум и четков масаж могат да бъдат използвани целесъобразно. Пароозонаторът позволява да се използват различни етерични масла и билкови отвари, което ще може да бъде включено към процедури с арома терапия, релаксация и др.

Козметичен комбайн 8в1 включва:

  • Йонофреза;
  • Д’арсонвал;
  • Четков пилинг;
  • Пароозонатор;
  • Вакуум;
  • Спрей;
  • Лампа лупа – чупещо се рамо;
  • Лампа на Ууд.

Всеки един от уредите включени в комбайна разполага със съответните накрайници и приставки, необходими за качественото изпълнение на всяка процедура.

Лампата лупа притежава чупещо се рамо, което осигурява максимално удобство на козметика и прецизност на изпълнение на процедурите.

Този комбайн е монтиран върху подвижна стойка на колелца, което Ви дава възможност да го придвижвате лесно и да го използвате във всяка част на Вашия салон. Подвижните накрайници се демонтират лесно, за да бъдат стерилизирани, непосредствено след работа.

Цвят: бял

Тегло: 36кг

Подобни продукти