Козметичен комбайн 5 в 1

720.00лв.
 • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1173
Прегледи на продукта: 1338
Количество:     

Информация за Козметичен комбайн 5 в 1 от онлайн магазин Стилист БГ


Козметичен комбайн 5 в 1

Функции:

 • Дарсонвал
 • Ултразвук
 • Вакуум терапия
 • Наконечник за премахване на петна от кожата
 • Спрей функция

Размери:

 • Ширина 40см
 • Дължина 27см
 • Височина 15см

Производител: MP Hair – Италия

Стилист.БГ предлага на всички козметични салони един много качествен мултифункционален козметичен апарат с малък корпус, съчетаващ в себе си цели 5 отделни козметични уреда. Апаратът е дело на престижната италианска марка MP Hair, а това винаги е гаранция за високо качество, дълъг експлоатационен живот на уреда и удобство по време на работа.

Кои са отделните функции на този козметичен комбайн?

 1. Д’арсонвал – това е може би най-използваният уред в козметичните салони, поради неговото широко приложение при лечението на голям брой проблеми на кожата и косата. Този уред използва въздействието на високочестотни импулси, които стимулират обновяването на клетките, кръвообращението и повишават концентрацията на кислород в тялото. Дарсонвализацията се използва при лечение на акне, косопад, нарушени обменни процеси в кожата и други.
 2. Ултразвук - Ултразвуковата терапия се базира на механични трептения с налягане до три атмосфери. С него се осъществява микромасаж на клетъчно ниво, който подобрява кръвообращението, засилва обменните процеси и клетъчната регенерация. Ултразвуковата терапия намира много широко приложение в комплексното лечение на целулит с успешно ремоделиране на тялото.
 3. Вакуум - Стимулира микроциркулацията, осъществявайки дълбок лимфен дренаж за елиминиране на течностите. Лекува целулит във всеки негов стадий, като премахва мастните натрупвания в проблемните части от тялото. Той има свойството да оформя контура на тялото, да намалява тегло и да активира функциите на кожата.
 4. Спрей – тази функция може да бъде наречена допълваща или помощна. Спрейът служи за деликатно и фино разпръскване на вода или тоник при премахване на маски или при хидратиране на кожата.
 5. Наконечник за премахване на пигментации. Тази функция се осъществява с помощта на специален накрайник, който без болка, неинвазивно и съвсем нежно премахва всякакви петна от тялото и лицето, възникнали с възрастта, след излагане на слънце или под въздействие на други причинители.

Стилист.БГ ви предлага един много компактен, но и много функционален козметичен апарат, който ще ви позволи да предложите разнообразие от процедури с максимална прецизност и качество.

Подобни продукти