Комбиниран уред 9в1

2 599.00лв. 2 200.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1137
Прегледи на продукта: 1430
Количество:     

Информация за Комбиниран уред 9в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Комбиниран козметичен уред 9в1

Уредът включва:

  • Пароозонатор
  • Лампа-лупа
  • Електрокоагулатор
  • Четков пилинг
  • Д’арсонвал
  • Ултразвук с две сонди
  • Вакуум с допълнителни приставки за вакуумно оформяне на бюст и тяло
  • Спрей с две бутилки

Защо ви е необходим този козметичен комбайн?

Стилист.БГ ви прави едно неустоимо предложение, което ще ви позволи да изпълнявате огромен брой и различни, като вид козметични процедури, без да е необходимо да закупувате поотделно различните апарати, които в същото време ще заемат огромна площ от вашия салон. Предлагаме ви комбиниран козметичен уред, включващ в себе си цели 9 отделни апарата, всеки от които намира сериозно приложение в съвременната козметология.

Защо да изберете този козметичен комбайн?

Уредът дава възможност за лесно преместване, тъй като е разположен върху подвижна стойка с малки, маневрени колелца, което ви позволява да го използвате във всяка част на работното помещение, а също и да го прибирате и съхранявате след приключване на работа. Най-голямото предимство на този комбайн е, че той съдържа абсолютно всичко, необходимо за изпълнение на козметичните процедури.

Комбинираният апарат включва лампа лупа с чупещо се рамо и въртяща се глава, което ще ви позволи да наблюдавате всяка част от лицето и тялото на своите клиенти и то с изключително качество. Лампата-лупа е с много добра увеличителна способност, което ви позволява да наблюдавате дори микроскопични участъци от кожа.

С помощта на пароозонатора, вие ще можете да почистите кожата в дълбочина и да я подготвите за следващите процедури. Топлата пара и озонът се избират посредством отделни бутони, разположени върху контролния уред, както и всички останали работни режими, включени в комбайна. Таймерът, с който козметичния апарат е оборудван ви позволява да зададете предварително времетраенето на всяка манипулация.

Компайн 9в1 притежава всички необходими накрайници, а също и две допълнителни приставки за вакуумно оформяне на бюст и цяло тяло. Спрейът е оборудван с две бутилки, даващи възможност за различен метод на въздействие. Всеки козметичен салон има нужда от един такъв професионален уред, с чиято помощ да предложи разнообразие от перфектно изпълнени разкрасителни процедури.

Произход: Китай

Подобни продукти