Козметичен комбайн 11в1

1 999.00лв. 1 689.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 83
Прегледи на продукта: 2634
Количество:     

Информация за Козметичен комбайн 11в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Козметичен комбайн 11в1

Приложение:

С този козметичен комбайн могат да се извършат всички процедури във Вашия козметичен салон или дерматологично студио, като средствата и мястото, които ще спестите за съхранението и закупуването на 11 различни комбинирани козметични уреда го правят една изключително изгодна инвестиция. С него може да се огледа и диагностицира всеки кожен проблем, както и да бъде успешно отсранен с няколко процедури, извършени в салона. Козметичният комбайн 11в 1 има елегантен дизайн и професионален капацитет на работа.

Уредът включва:

1. Йонофреза: Под въздействието на прав галваничен в кожата се насочват положително или отрицателно заредени йони, които стимулират клетъчното делене; повишават производството на колаген и еластин в кожата, подобряват микроциркулацията и храненето на тъканите.

Приложение на йонофреза: За почистващи процедури; Процедури, целящи подмладяване на отпусната и повяхнала кожа; Като помощно средство за усвояване на лечебните хранителни съставки в козметичните продукти.

2. Ултразвук: Посредством променливо ултразвуково налягане в цитоплазмата се предизвикват вихрови движения, извършващи микро масаж на тъканите, като по този начин се ускорява обмяната на веществата в третираните зони; извършва се затопляне на граничните повърхности, чрез което се подобрява усвояването на лечебните вещества в организма.

Приложение на ултразвук: Ултразвукът има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект и поради тази причина се използва в зони с протичащи възпаления и кожни раздразнения; за подобряване усвояването на козметичните продукти; за изглаждане и подобряване текстурата на кожата; за свиване на разширени пори; намаляване кръгове и сенки под очите; повишаване хидратацията на кожата; подпомагане лечението на акне.

3. Д’арсонвал: Чрез високочестотни, бързозатихващи електромагнитни трептения се осъществява хипертермия (затопляне на тъканите), с което се постига разширяване на кръвоносните съдове, подобрява се микроцирцилацията и храненето на клетките.

Приложение на Д’арсонвал: Стимулира обновяването на космени фуликули, с което е особено ефективен при пълно или частично оплешивяване; Подобрява възстановяването на кожата при бавно зарастващи рани; Повишава насищането на клетките с кислород; Действа болкоуспокояващо и подмладяващо.

4. Четков пилинг: С помощта на специални накрайници (четки) се осъществява кръгово движение по повърхността на кожата, чрез което се излющва и премахва най-горният кожен слой.

Приложение: За изглаждане на силно загрубяла кожа; За премахване на вроговени участъци по кожата; За подмладяващи и антицелулитни процедури; За стимулиране на кръвообращението в тъканите.

5. Пароозонатор: Пропуска влажен, затоплен въздух под формата на пара и йонизиран кислород, който осъществява отваряне на порите с цел почистване на кожата в дълбочина.

Приложение: Служи, като подготовка на кожата за почистващи и лечебни процедури; Подпомага усвояването на лечебните съставки в козметичните продукти; Стимулира микроциркулацията и храненето на клетките.

6. Вакуум: Работи на принципа на засмукването, с което осъществява дълбок масаж както на повърхността, така и в дълбочината на кожата.

Приложение: Използва се при антицелулитни масажи; Осъществява лимфен дренаж; Подобрява кръвообращението.

7. Спрей: Използва се при почистващи кожата на лицето процедури.

8. Лампа лупа: Увеличава многократно и осветява повърхността на кожата, която се наблюдава с цел диагностика и прецизност на работа

Приложение: Служи за наблюдение на проблемни участъци от кожата, както и за добра видимост по време на процедури, изискващи точност и прецизност.

9. Лампа на Ууд: Използва ултравиолетова светлина с определена дължина на вълната за установяване на специфични кожни заболявания.

Приложение: Използва се, като диагностичен метод за установяване на заболявания, като: витилиго; Бактериални инфекции; Гъбични инфекции; Порфирия; Пигментни промени; Туберозна склероза и др.

10. Премахване на петна: Накрайник, използван за премахване на различни кожни пигментации, вследствие слънчево изгаряне, употреба на козметични продукти и др.

11. Стягане на гърди: Посредством вакуум терапия се подобрява елестичността на кожата и мускулите на гърдите, с което се постига по-стегнат вид на бюста.

Приложение: Посредством чашки с различна големина, които се поставят на гърдите се осъществява вакуум масаж, който видимо подобрява вида на бюста.

Подобни продукти