Комбинирани уреди за професионалисти

Оборудването в един добър козметичен салон е най-главният фактор за професионално и ефикасно извършена процедура, след компетентността и професионализма на самия козметик. Преди да отвори врати едно студио за красота или спа-център трябва да оборудва и пригоди мястото, така че да може да предложи на своите клиенти колкото се може по-разнообразни разкрасяващи манипулации.

Най-добрият начин да се спестят средства и място в салона е при закупуване на козметичното оборудване е да се изберат козметични комбайни, които съчетават в себе си функциите на 2 или повече уреда. Някои от представените козметични апарати, необходими за почти всяка една процедура могат да съдържат в себе си дори 20 различни козметични уреда.

Това са предимно: 2в1 - Дарсонвал + йонофреза, като функциите на двата уреда се допълват по един чудесен начин, при третирането на кожни проблеми, като акне, розацея и застаряваща кожа. Други могат да съчетават дори 11 козметични уреда, като: лампа-лупа; пароозонатор; дарсонвал; четков пилинг; йонофреза; ултразвук; стерилизатор; вакуум и спрей; гореща и студена терапия, електрическа игла и др.

Предназначението на някои от козметичните уреди е да почистват кожата от мъртвите клетки, като по този начин я обновяват и подмладяват. Тази функция се извършва основно от апаратите, които работят с електрически импулси с различна честота, като дарсонвалът, или такива, които подпомагат производството на еластин и колаген в кожата, като я йонизират, каквито са йонизаторите. Те също така подпомагат усвояването на полезните вещества в козметичните продукти, които се използват при дадена процедура.

Удобството на тези комбинирани козметични уреди се състои главно в това, че не е необходимо да се купуват няколко различни апарата, които биха коствали много повече средства ако се закупят отделно. Освен това, те спестяват много пространство в самото козметично студио, а както знаем повечето такива помещения не се разполагат върху голяма площ, поради високите цени на наемите, особено в по-добрите райнони на градовете.

Подреждане: