Дезинфекциращ препарат за инструменти

12.90лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6027
Прегледи на продукта: 1182
Количество:     

Информация за Дезинфекциращ препарат за инструменти от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Дезинфектиращ препарат за инструменти.

Предназначение: За дезинфекция на инструментите, използвани в салоните за красота.

Разфасовка: Под формата на таблетки.

Количество: 75бр / 250гр

Изискванията на службите за контрол на хигиената в салоните за красота са изключително високи, тъй като в тях се извършват редица манипулации, третиращи кожни инфекции и заболявания.

Опасността от пренасяне на вируси и инфекции от един клиент върху друг, както и от застрашаване здравето на козметика изисква, не само помещението и ръцете на професионалиста да бъдат внимателно почистени и дезинфектирани, но и всички инструменти, включително и накрайнците на оборудването за козметични салони, участващи в разкрасителните манипулации.

Отдавна е известно, че добре познатите от миналото дезинфектантни, като спирт и хлор не премахват напълно всички опасни микроби от повърхността на инструментите, влизащи в контакт с кожата на клиента и за целта днес се произвеждат специални препарати, способни да елиминират абсолютно всички микроорганизми, застрашаващи здравето на клиент и козметик.

Изискванията на службите за контрол, в частност тези на РИОКОЗ за максимална безопасност в козметични и фризьорски салони, масажни студия и салони за маникюр и педикюр наложиха производството на специални продукти за основна дезинфекция, отговарящи на съвременните стандарти за хигиена.

Такъв специален продукт са тези дезинфектиращи таблетки, премахващи по напълно ефективен и безопасен начин болестотворните микроорганизми и бактерии, полепнали по повърхността на накрайниците на козметичните уреди и инструментите, влизащи в контакт с кожата на клиента.

Тяхното приложение е съвсем лесно, като за целта е необходимо само една таблетка, която да се разтвори в съд с вода и в него да се поставят нуждаещите се от дезинфекция инструменти за определен период от време.

Наличието на този дезинфектант е задължително, според изискванията на контролните органи и с него не само ще поддържате безупречна хигиена в своя салон, но и ще спестите неприятни последствия, като санкции и глоби.

Една опаковка от 75 таблетки е напълно достатъчна за ежедневна употреба в продължение на повече от година, което прави този дезинфектращ препарат не само полезен, но и изключително икономичен.

Спазвайте инструкциите на производителя за правилна употреба на продукта!

Подобни продукти