Дезинфектиращ гел за ръце без измиване

11.70лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6029
Прегледи на продукта: 1028
Количество:     

Информация за Дезинфектиращ гел за ръце без измиване от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Дезинфектиращ гел за ръце без измиване

Предназначение: За бърза и лесна дезинфекция на ръцете

Количество: 500мл

Опаковка: с помпа-дозатор

Обогатен с омекотител за кожа!

Работещите в сферата на красотата и здравето влизат ежедневно в контакт с много хора, част от които страдат от различни кожни възпаления и инфекции. Тези инфекции са преносими, чрез ръцете на козметика или масажиста и инструментите, използвани при различните процедури и за да се избегне пренасяне на зарази е изключително важно поддържането на добра хигиена.

Тъй като работата на козметик, маникюрист или масажист не винаги позволява щателното измиване на ръцете с топла вода и сапун, а и сапунът не винаги е достатъчно ефективен в елиминирането на вируси и бактерии, за целта е необходимо професионалистът да разполага с ефективно антибактериално средство, с което да дезинфектира ръцете си, предпазвайки себе си и клиента от заразяване.

Предлагаме Ви изключително ефективен дезинфектиращ гел за ръце, който ще позволи на всеки козметик или масажист да постигне така важната хигиена по най-бързия и лесен начин.

Гелът съдържа бактерицидни агенти, притежаващи свойството да елиминират всички бактерии, гъбички и вируси от повърхността на кожата, като за целта е необходимо само да се втрие малко количиство от продукта между ръцете до неговото пълно попиване в кожата.

Този професионален гел се предлага в голяма и удобна опаковка с помпа-дозатор, като едно натискане на дозатора отделя 3мл дезинфектант, което е напълно достатъчно за постигане на максимална хигиена.

Почистващият гел не изисква наличието на вода, тъй като не се налага той да бъде измиван. Това го прави изключително подходящ като част от оборудването за козметици и масажисти, предлагащи своите услуги по домовете и офисите на клиентите, където не винаги е възможно измиването на ръцете, преди и след всяка манипулация.

Гелът не съдържа агресивни почистващи химикали и е обогатен с омекотител за кожа, който ще оставя ръцете Ви гладки, хидратирани и меки всеки път, когато дезинфектирате ръцете си.

Подобни продукти