Препарат за дезинфекция на инструменти

11.80лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6032
Прегледи на продукта: 1041
Количество:     

Информация за Препарат за дезинфекция на инструменти от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Препарат за дезинфекция на инструменти

Предназначение: За качествена дезинфекция на инструментите и уредите, използвани в салоните за красота

В салоните за красота се работи с различни професионални инструменти и уреди, чиято повърхност влиза в директен контакт с кожата на клиента, а тя доста често страда от различни дерматологични проблеми - понякога дори от сериозни заболявания.

Влизайки в контакт с кожата, накрайниците и инструментите, с които се работи в салоните за красота могат да пренесат всички видове бактерии, гъбички и вируси, от които страда конкретният клиент, върху кожата на следващия, ако тяхната повърхност не бъде и внимателно почистена.

Службите за хигиенен контрол следят много внимателно дали се спазват изискванията за чистота и безопасност, именно в козметичните и фризьорски салони, както и в салоните за масаж, маникюр и педикюр и студията за татуировки. Там хигиената трябва да бъде на изключително високо ниво, за да се избегне всякаква възможност за пренасяне на болести и зарази.

Салоните за красота се нуждаят от качествени дезинфектиращи продукти, които да гарантират здравето не само на клиентите, но и на персонала, който ги обслужва и едни от най-често исползваните дезинфектанти са тези, предназначени за дезинфекция на работните инструменти.

Тъй като работата в престижните козметични и фризьорски салони изисква качествена дезинфекция на всеки инструмент, то препаратът, който Ви представяме ще Ви послужи точно по предназначение. Той съдържа специална почистваща и дезинфектираща формула, способна за кратко време да унищожи всички познати вируси, гъбички и бактерии.

Удобството на този дезинфектант се състои във възможността да потопите в съд, в който сте разтворили продукта, според указанията на производителя всички накрайници на козметичните уреди и инструментите, с които работите, като ножици, четки, гребени, пили за нокти и др. и след изтичане на необходимото време да ги изплакнете и да пристъпите към тяхното ползване.

Този продукт е одобрен за употреба в салоните за красота от службите за санитарен контрол.

Подобни продукти