Препарат за бърза дезинфекция с напръскване

8.20лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6031
Прегледи на продукта: 1148
Количество:     

Информация за Препарат за бърза дезинфекция с напръскване от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Препарат за бърза дезинфекция с напръскване

Предназначение: За бърза и качествена дезинфекция на инструментите и уредите, използвани в салоните за красота

Вид опаковка: Флакон с помпа-спрей

Количество: 200мл

В салоните за красота се борави с много професионални инструменти и уреди, чиито накрайници влизат в директен контакт с кожата на клиента, която доста често страда от различни дерматологични проблеми, а понякога дори от сериозни заболявания.

Влизайки в контакт с кожата, накрайниците и инструментите, с които се работи в салоните за красота могат да пренесат всички видове бактерии, гъбички и вируси, от които страда конкретният клиент върху кожата на следващия, ако тяхната повърхност не бъде своевременно и внимателно почистена.

Не случайно службите за хигиенен контрол следят много внимателно дали се спазват изискванията за чистота и безопасност именно в козметичните и фризьорски салони, както и в салоните за масаж, маникюр и педикюр и студията за татуировки. Там хигиената трябва да бъде на изключително високо ниво, за да се избегне всякаква възможност за пренасяне на болести и зарази.

Всеки салон за красота извършва щателно почистване и дезинфекция на помещенията и инструментите, след края на работния ден, но също и дезинфекция на инструментариума, през работния ден, между всяка отделна процедура и преди да бъде третиран следващият клиент.

Тъй като работата в големите салони изисква бърза, но качествена дезинфекция, то препаратът, който Ви представяме в нашия магазин ще Ви послужи точно по предназначение. Той съдържа специална почистваща и дезинфектираща формула, способна за кратко време да унищожи всички познати вируси, гъбички и бактерии.

Удобството на този дезинфектант се състои във възможността да впръскате директно продукта върху накрайниците на козметичните уреди или инструментите, с които работите, като ножици, четки, гребени, пили за нокти и др. и да продължите своята работа, непосредствено след това, изпитвайки пълното спокойствие, че сте осигурили надеждна защита на себе си и своите клиенти.

Дезинфектантът се предлага в удобен за работа флакон с помпа-спрей, който ще улесни и ускори максимално процеса на дезинфекция.

Подобни продукти