Антибактериален препарат за почистване

8.90лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6028
Прегледи на продукта: 995
Количество:     

Информация за Антибактериален препарат за почистване от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Антибактериален препарат за почистване

Защо е важна хигиената в салоните за красота?

В салоните за красота, включително фитнес сали, солариуми, масажни студия и спа центрове се обслужват различни клиенти, всеки от които би могъл да бъде преносител на заразни болести и инфекции. Ето защо тези места подлежат на изключително строг санитарен контрол и в тях се изисква високо ниво на хигиена.

В козметичните салони, където се третират различни дерматологични заболявания или кожни инфекции се изисква стриктното спазване на изискванията на службите за санитарен контрол, за да се избегне пренасянето на зарази и инфекции.

За да се избегне опасността от пренасяне на бактерии и вируси от един клиент върху друг и за да се гарантира здравето на козметика е необходимо всяка работна повърхност, влизаща в контакт с кожата на клиента да бъде перфектно почистена и дезинфектирана, след всяка употреба, с цел да се осигури високо ниво на хигиена в салона.

В салоните за красота се ползват стерилизатори, за да се унищожават всички бактерии по повърхността на инструментите и накрайниците на различните козметични уреди. В тях, обаче не могат да бъдат дезинфектирани помещенията и повърхността на масажните кушетки, козметичните столове, солариумите и др. и за целта се ползват специални почистващи препарати, чрез които дезифекцията е напълно възможна.

Решение на проблема с антибактериален крем:

Представяме Ви антибактериален препарат, създаден специално за елиминиране на бактериите от работната повърхност и уредите в салони за красота, фитнес зали, сауни и др. С него не само се постига съвършена чистота, но и се пестят време и усилия, тъй като принципът му на действие не изисква накисване, изчакване или намокряне на различните повърхности.

Този антибактериален препарат има удобен пулверизатор, чрез който се впръсква малко количество от продукта и работната повърхност е напълно чиста и готова да посрещне следващия клиент.

Препарат е произведен, съгласно изискванията на службите за санитарен контрол и е изключително подходящ за почистане на повърхности, неподлежащи на намокряне.

Начина на употреба:

Впръскайте директно продукта върху повърхността, нуждаеща се от дезинфекция и почистете остатъка с чиста, суха кърпа.

Предназначение: За дезинфекция на работната повърхност и уредите, използвани в салоните за красота

Количество: 700мл

Опаковка: Туба с пулверизатор

Подобни продукти