Двупозиционен детоксикатор

385.00лв. 348.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 04
Прегледи на продукта: 1183
Количество:     

Информация за Двупозиционен детоксикатор от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Двупозиционен детоксикатор – за две едновременни пречистващи процедури

Модел: 04

Представяме Ви двупозиционен модел йонен детоксикатор, с помощта на който могат да се извършват две пречистващи процедури едновременно. Този модел позволява да се обслужват повече клиенти, за по-кратко време, което в много случаи е необходимо в по-натоварените салони за красота и спа центрове.

Детоксикаторът е оборудван с всички компоненти, необходими за паралелното провеждане на две процедури по йонна детоксикация, като:

  • 2 йонизиращи електрода;
  • 2 замасяващи гривни;
  • 2бр инфрачервен подгряващ колан;
  • 2бр диоди за електроимпулсна ‘’Аши’’ терапия;
  • 2 LCD дисплея, на които да се следят и задават режимите на работа.

Уредът притежава два отделни контролни панела, чрез които се избират и променят параметрите на всяка отделна процедура. Той предлага 5 режима на работа при йонна детоксикация и възможност за работа на инфрачервения колан и електроимпулсната терапия.

Йонната детоксикация може да се комбинира успешно с инфрачервения подгряващ колан, но в никакъв случай електроимпулсните диоди не бива да се поставят върху тялото, докато краката на клиента са потопени във ваната с вода, в която се осъществява детоксикацията.

Какво представлява йонната детоксикация?

Процедурата по детоксикация на тялото се осъществява посредством йонизиращ електрод, излъчващ положително или отрицателно заредени йони в съд с вода, в който са потопени краката на клиента.

Поляритетът на йоните се избира от опциите на уреда и зависи от нуждите на всеки клиент. В зависимост от техния заряд, йоните се прикрепят към токсичните частици с противоположен заряд, след което ги извеждат извън тялото през отделителната система и порите на кожата.

Ползи от йонната детоксикация:

Детоксикацията пречиства кръвоносната и лимфна системи от натрупаните в тях токсини, като по този начин подобрява сърдечната и мозъчна дейности, както и функциите на всички органи и системи в тялото. Тя помага да се редуцира наднормено тегло, да се повиши общият тонус, да се подобри съня и да се намали стреса и най-вече да се активират защитните функции на организма.

Предупреждение:

Към процедури по йонна детоксикация не бива да прибягват деца под 4 годишна възраст, възрастни и тежко болни хора, както и хора, използващи електронни животоподдържащи устройства.

Параметри:

  • Напрежение: 110/220V
  • Мощност: 50W
  • Тегло: 5кг
  • Захранване: чрез кабел
Подобни продукти