Детоксикатори за професионалисти

Нашият организъм е подложен на непрекъснат контакт с вредни химични вещества, които влизат в тялото ни, чрез храната, въздуха и водата. В тялото ни постоянно се отлагат токсини, които пречат на правилната функция на всички органи и системи, увреждайки клетките и тяхната способност да се обновяват.

За да избегнем сериозни заболявания, вследствие натрупването на токсини, ние трябва редовно да ги изхвърляме извън тялото си, което не е лесна задача, само спазвайки принципите за здравословен начин на живот. Детоксикацията не е лесна задача и за да се извърши ефективно и успешно е необходим специален уред, който е създаден именно за тази цел.

Този уред се нарича йонен детоксикатор и с негова помощ можем да поддържаме едно добро здравословно състояние, чрез редовна детоксикация на тялото.

Защо ни е необходим йонен детоксикатор?

Неговата цел е да изведе всички тежки метали, токсини и отпадни продукти на метаболизма от тялото, като методът на йонна детоксикация е напълно безболезнен, неинвазивен и изключително успешен.

Принципът, по който се извършва йонна детоксикация се състои в потапяне на краката във водна среда, в която от йонен генератор се излъчват йони с положителна или отрицателна полярност. Те проникват в тялото през порите на кожата, достигат до ядрото на клетката, свърват се с опасните вещества в нея и ги извеждат чрез отделителната система на организма.

Ползите от йонната детоксикация на организма са безспорни.

Чрез детоксикация на тялото се премахват налепите в кръвоносните съдове, което подобрява кръвоснабдяването на всички органи, помагайки им да работят безпроблемно. Чрез йонна детоксикация се повишава енергетиката на тялото, облекчават се болките, схващанията, проблемите със съня и половата активност. Нейният принос за общото здравословно състояние дори е видим, тъй като се подобрява видът на кожата и като цяло имаме един подмладен и тонизиран организъм.

Препоръките, които могат да Ви послужат, преди да се заемете с детоксикация на тялото се състоят в това:

Да не започвате детоксикиращи процедури ако сте в напреднала възраст и с тежки хронични заболявания, преди да се консултирате със воя лекар или терапевт.

Да не превишавате допустимото време, определено за една процедура по детоксикация на организма, което е максимум 30 минути.

Де не се подлагат на йонна детоксикация деца ненавършили 8 години.

Да умеете да разчитате сигналите, които оцветяването на водата, в която се потапят краката Ви подава. Различните цветове и частици отговарят на органи и системи в тялото, които са били пречистени по време на процедурата, като например:

  • Черният цвят е показател за извеждане на тежки метали от тялото;
  • Бялата пяна говори за детоксикация на лимфната система;
  • Жълто-зеленият цвят е показател за пречистени бъбреци, простата, пикочен мехур и пътища;
  • Тъмно-зеленият цвят е признак на пречистен жлъчен мехур;
  • Кафявият говори за извеждане на токсини от черния дроб;
  • Оранжевият индикира за детоксикация на костната система и ставите.

Приложените към класическите модели детоксикатори – инфрачервен подгряващ колан и импулсна електротерапия имат за цел да подпомагат пречистващите процедури, както и да облекчават болките в конкретни зони от тялото.

С помоща на затоплящия колан може да се постигне и успешно намаляване на обиколката на талията, както и да се намалят неприятните менструални спазми.

Електроимпулсната "Аши" терапия, пък има способност да въздейства, както при мускулни и ставни болки, така и на вътрешните органи, чрез точките, познати от акупунктурата.

Инфрачервеният колан за подгряване може да се ползва, както самостоятелно, така и по време на пречистващите процедури, като подпомага с полезните си свойства всяка детоксикация на организма.

Това, обаче не важи за детоксикацията и "Аши" електропунктурата. Не съчетавайте двете процедури. Не потапяйте краката в съда с вода, докато ползвате диодите за импулсна електротерапия. Не прилагайте терапията ако имате байпас на сърцето, метални импланти в тялото или ползвате диагностични или лечебни електронни устройства. Не поставяйте диодите на разстояние по-малко от 2см един от друг и в никакъв случай не ги допирайте, когато са включени към главния уред.

Подреждане: