Козметично оборудване за професионалисти

Козметичната индустрия, както всичко останало в съвременния свят се развива с невероятна скорост. Високите изисквания за външния вид на хората, водят до усъвършенстване на местата за подмладяване и разкрасяване. Днес козметичните салони приличат повече на модерни медицински заведения, а не на мястото, в което просто ти правят кола маска, благодарение на въведеното в тях професионално козметично оборудване.

Индустрията за козметична апаратура днес разполага с огромен набор от козметична апаратура, която намалява до минимум ръчно извършваните манипулации и същевременно положителният ефект от тях е много по-дълготраен и същевременно на едно по-високо ниво.

Професионално козметично оборудване

В днешно време, едно новооткрито място за разкрасяване, не би могло да задоволи изискванията на своите клиенти, ако не разполага с подходящото за целта оборудване за козметично студио.

Подходящото козметично оборудване за едно студио за красота е:

Козметично легло, което може да бъде:

  • Механично легло за козметика;
  • Хидравлично легло;
  • Електрическо легло за козметични процедури.

На тях се извършват основните козметични процедури, които включват масажи, разкрасяващи манипулации и дори педикюр. Това е изключително скъпа козметична апаратура, но благодарение на нея, Вашите клиенти ще се почувстват по-комфортно и ще могат да се насладят на действията на козметика.

Козметични апарати, третиращи различни кожни дефекти, например дарсонвал или тези, с които се извършва епилация, например електрическа пинцета или апарат за микродермабразио, с който се прави излющване на мъртвите клетки на кожата.

Най-практично и спестяващо средства е комбинираното козметично оборудване, познато на професионалистите с името козметичен комбайн, даващ възможност с един уред да се извършват не малък брой процедури.

Необходимостта от добра видимост на третираните места за професионалиста, изисква в козметичния салон задължително да има лампа лупа, чиито видът и броят на тези уреди се определя от работните места в салона.

Какво оборудване за козметичен салон ми е необходимо?

Пароозонаторите са уреди, произвеждащи пара, подготвящи кожата за дадена процедура, без такъв уред не би могъл да съществува добър салон.

Апаратура за маникюр и педикюр също присъстват задължително в салоните за красота, като техния вид и брой също зависят от капацитета на салона.

И последен, но не по важност е стерилизаторът, в който се почистват всичкото професионално козметично оборудване и използваните инструменти.

Козметично оборудване за салони

Подреждане: